.

.

URISMO Стилни мулти фасетиран Очила за четене, блокиране на Синята светлина, в метални телени рамки, за четене от компютър за телевизор (Цвят: розово-златисто-черен, ра?

URISMO Стилни мулти фасетиран Очила за четене, блокиране на Синята светлина, в метални телени рамки, за четене от компютър за телевизор

BGN 1.00
Продукти

【Най-цифрова живот】 Не е нужно да се притеснявате за главоболие, сухота в очите или пренапрежение на очите, причинени от електронни устройства, можете да се насладите на най-доброто време за лягане и цифрово времето, което е подходящо за хора, които трябва да се използват електронни устройства в продължение на дълго време 【HD поликарбонатная леща】 С антирефлексно покритие с висока разделителна способност и без разлика в цвят, който позволява на очите да видите ясно и да бъдат уверени в това, че истинските цветове и неискаженные. 【Очила с защита от синя светлина】 Нашите лещи със защита от синя светлина се използват технология за двойна защита, не само покриват повърхността на лещата слой защита от синя светлина, но и да добавят фактор синя светлина основният материал на лещи, които могат по-ефективно да блокират вреден синя светлина в продължение на дълго време. 【Избери своя Стил】Може да бъде неприятно, че производителите на очила за четене игнорират стил и мода.Нашите очила за четене изпълнени в елегантен и модерен дизайн, което ще ви позволи да изберете свой собствен стил!. 【Гаранция за удовлетвореност】 Ако имате някакви въпроси по отношение на точки, моля не се колебайте да се свържете с продавача, ние ще ви дадем задоволително решение.Работни очила са подходящи за ежедневно носене в офиса, четене, компютърни игри и т. Той е подходящ за повечето хора, особено в продължение на дълго време пред компютъра.Мобилен телефон, лице на телевизията.Модни очила, подходящи за всички форми на физическо лице; и Специално проектирани рамки осигуряват допълнителен комфорт Подробна информация за продукта : Материал : метал лещи Материал : гума Стил : полнокадровый Категория продукти : очила за четене Стил : унисекс/жените/мъжете/лайдеспакет в това число : 1 бр. * Очила за четене, 1 бр. * мека кърпа за очила, 1 бр. * висококачествена кутия за очила от изкуствена кожа срещу ултравиолетови лъчи/напрежение за очите/ отблясъци прозрачни лещи, без разлика в цвят, възстановяване на истинския цвят, дават ви даде ясна визия и осигуряват възможно най-добрия опит на четене.

R

Продукти в категория