.

.

Healeved 10 Чифта Очила, Противоскользящий Калъф, Спортни Слънчеви Очила, Силикон Пръстен, Защитни Очила, Ухото на Куката, Очила, Слушалки, Дръжката за четене, Хонорар оч?

Healeved 10 Чифта Очила, Противоскользящий Калъф, Спортни Слънчеви Очила, Силикон Пръстен, Защитни Очила, Ухото на Куката, Очила,

BGN 2.00
Продукти

силиконПроизведено в САЩ или са внесени.Сгъваема закопчалка.Само химическо чистене.Лък тел ТОЧКИ - Изработени от висококачествен силикон.Безопасен и ultralight, е подходящ за вашите точки, слънцезащитен точки,. накрайници за дужек точки-ушни куки за очила са изработени от силикон.Те нескользящие, меки, еластични, не се поддават на полагане и ви позволяват да ги използвате многократно.ДРЪЖКИ за уши за ОЧИЛА - Прислужници на ръкавите за дужек очила, подходящи за различни възрасти и места.Споделете със своите приятели и семейството си, тъй като това са практични куки за уши точки.ХОНОРАР на ВЪРХА ЗА ОЧИЛА - силиконови прислужници за очила, изработени от висококачествен силикон.Безопасен и ultralight, е подходящ за вашите очила, слънчеви очила, . ленти за презрамки, за очила-също и за деца, за здраво държи очилата на мястото си.Уверете се, че вашите очила не се плъзне.Произведено в САЩ или са внесени.Сгъваема закопчалка.Само химическо чистене.Лък тел ТОЧКИ - Изработени от висококачествен силикон.Безопасен и ultralight, е подходящ за вашите точки, слънцезащитен точки,. накрайници за дужек точки-ушни куки за очила са изработени от силикон.Те нескользящие, меки, еластични, не се поддават на полагане и ви позволяват да ги използвате многократно.ДРЪЖКИ за уши за ОЧИЛА - Прислужници на ръкавите за дужек очила, подходящи за различни възрасти и места.Споделете със своите приятели и семейството си, тъй като това са практични куки за уши точки.ХОНОРАР на ВЪРХА ЗА ОЧИЛА - силиконови прислужници за очила, изработени от висококачествен силикон.Безопасен и ultralight, е подходящ за вашите очила, слънчеви очила, . ленти за презрамки, за очила-също и за деца, за здраво държи очилата на мястото си.Уверете се, че вашите очила не се плъзне.Пратката е списък на топ 10 x Двойки ушни куки за очила Характеристики -Размер : Около 6,00 X2,00 X0,50 см / 2,36 X0,79 X0 ленти за презрамки, за очила. -Цвят : ръкав за очила, различни цветове-Материал : Силиконови дръжки за очила -Подходящи за спорт, джогинг, футбол, фитнес, работа у дома и ежедневно носене на притежателя за очила. -Прислужници ръкави за дужек очила, подходящи за различни възрасти и места, където се използват за спортни слънчеви очила.

R

Продукти в категория