.

.

Столче за кола за малки кучета, Преносими седалка-седалка с подлакътници за Кученца за кола с каишка-клипсой, Регулируеми колани Са идеални за малки домашни любимц?

Столче за кола за малки кучета, Преносими седалка-седалка с подлакътници за Кученца за кола с каишка-клипсой, Регулируеми колани

BGN 45.71
Продукти

[Столче за кола за малко куче] Размери : 16 "L x 13"W x 11"H столче за кола за най-малките кучета е отлично място за да вземе вашите космати приятел със себе си на път.Препоръчва се за кучета с тегло до 25 кг. Идеален за предната или на задната седалка на леки автомобили, ванове, камиони и осигурява безопасност на вашия домашен любимец по време на шофиране. [Безопасността на първо място] столче за Кола small dog осигурява на вашето бебе комфорт и безопасност, без да пречи на вас по време на шофиране.Регулируема каишка-клипса скрити под подвижна възглавница-бустером, той е прикрепен към шлейке за куче, за домашен любимец не е спасена. патентованата ключалката осигури по-добра защита по време на пътуване. [Се инсталира лесно и се сгъва] столче за Кола за кучета лесен за инсталиране, то е оборудвано с регулируема окачен на лента и запатентованными катарами, които се използват за закрепване на колан на автомобила за сигурност, за определяне на седалката на място.Уникален дизайн позволява столчето за кола за малки кучета точно.Подвижен whiteboard улеснява почистването. [Здрава опора и издръжлив материал] Конструкция на столчето за кола за малки кучета е изработена от висококачествени кухи листа, осигуряващи устойчивост, и тяхното не е лесно преобръщане.Мека руното лигавицата и добре разработена възглавница осигуряват домашен комфорт, а невротични кучета или кучета, които се поклащаше в колата, по-гладка и приятна разходка. [Седалка-седалка с подлакътници за кучета многократна употреба] столче за Кола за кучета оборудвано с 2 режими за повдигане, можете да настроите подходящ режим за детето и то може да отмени вашия домашен любимец на височина от 3,15 инча над седалката на колата, като осигурява по-добра видимост.Филипс столче за кола за кученца и може да се използва като легло за кучета в колата или офис легла.

R

Продукти в категория