.

.

Средство за премахване на козината на домашни любимци, многократна употреба средство за обезкосмяване, Чистящая четка за почистване на козината на домашни любимц?

Средство за премахване на козината на домашни любимци, многократна употреба средство за обезкосмяване, Чистящая четка за почистване на

BGN 5.92
Продукти

【Материал】 Средство за премахване на козина от домашни любимци, произведени от висококачествен полипропилен и обърнати руно, многократна употреба и еко-приятелски, така че можете да го използвате без никакви притеснения 【Размер】 Размер е посочен 5.3 в подходящ размер за пестене на място, удобно за хващане и лесно за използване. 【Предимство】 Стилен външен вид, с малки размери, лесни за носене, за бизнес пътувания или пътувания.Четка за отстраняване на власинките не вреди на дрехи и може добре да се грижим за дрехи. 【Дизайн】 Конструкция с двойна глава, една малка глава на четка в края на удобен за дълбоко почистване на ъгли и пукнатини. 【Прилагането на】 Подходящ за премахване на всички форми на власинките и козината на домашните любимци, като кадифе, облицовани с мека мебел, килими, легла, възглавници, завеси, възглавнички, детски ясли, столче за кола и дрехи.Средство за премахване на козината на домашни любимци, многократна употреба средство за обезкосмяване, чистящая четка за почистване на козината на домашни любимци, дрехи, килими и мека мебел.

R

Продукти в категория