.

.

Четки за мокри косата AuSletie за жени и деца, Четка за разнищване на къдрава коса за момичета, лесно расчесывает сплъстена коса, Гребен-русалка, Предназначени за влажн?

Четки за мокри косата AuSletie за жени и деца, Четка за разнищване на къдрава коса за момичета, лесно расчесывает сплъстена

BGN 3.20
Продукти

Най-добрият избор за подарък на дъщеря сиЧетината на тази четка за коса е мека, продължителна употреба може ефективно да се подобри цъфтежите на косата, косата става копринено гладка и не е сплъстена.Четка за коса - идеалният подарък за Деня на благодарността и Коледа майки, сестри, приятелки и клиенти. ултра-мека четина.Идеален за всички типове коса.Без резба, чупливост и разделяне на връхчетата. Работят им магия от изглажда, распутывание и на струпването. 【Висококачествена четка за разнищване на косата】 Четка за коса за момичета с уникален цветен модел ще повиши настроението ви.Детска четка за коса Detangler е безболезнен меки пластмасови структури, които леко се плъзгат по косата.Четината на детска четка за коса е достатъчно дълги, за да масажирате кожата на главата, подобрява кръвообращението и насърчаване на здравословния растеж на косата. 【Четка за коса за момичета, за всички типове коса】 Тази детска четка за разнищване на косата идеален за права коса, къдрава коса, тънка коса, гъста коса, изтощена коса.Внимателно распутываем възли върху влажна или суха коса, не замря и не зацепляя.Ние не можем да чакам, когато децата изпитват "уау" момент. 【Гребен за разнищване с по-малко увреждане на】Четки за разнищване на косата са подходящи за възрастни и деца с нежна или чувствителна кожа на главата.Четки за влажна коса, за жени и момичета се плъзгат по косата, нежно, разнищваш дори и най-тежките килими с лекота, не трябва, не замря и не се дърпа.Прави косата блестяща и копринена с по-малко резба. 【Дизайн с еластична въздушна възглавница】 Четка за усилване на влажен блясък с еластични подложки за сигурност, предотвратява статичното електричество и дълбоко масажи на скалпа, като създава усещане за СПА центъра.Всяка четка за коса е с дупка в подушечке възглавници.Това е отвор за вентилация на въздуха.Отдушник може да поддържа балансирано налягане на въздуха, придават повече еластичност и подобряват усещането от масажа. 【Сладки и уникален подарък】 Този стилен размер четка за коса за момичета, идеален за носене във всички случаи на живота си.Красив дизайн ще накара любовта да се почувствате като цар!Това е сладък подарък за майка, сестри, приятелки и клиенти на Ден, Свети Валентин, ден на майката, Ден на бащата, ден на благодарността или Коледа.

R

Продукти в категория