.

.

JEWMIA 100 БР Еднократна употреба Нетканая Лента За Коса, за Еднократна употреба Спа-Превръзка На Главата От Нетканой Кърпа За Лице, Ластични Превръзки на Главата за Са?

JEWMIA 100 БР Еднократна употреба Нетканая Лента За Коса, за Еднократна употреба Спа-Превръзка На Главата От Нетканой Кърпа За Лице,

BGN 1.67
Продукти

Комплектът включва : Вие ще получите 100 еднократна употреба спа чалми, за да може да ги замени, ако е необходимоКачествени материал : Еднократна спа превръзки са направени от високо качество нетъкан текстил, който е мек и дышащим.Леки и дишащи : Растягивающиеся за еднократна употреба превръзки на глава от мека тъкан, която е удобна на допир и има добра еластичност.те са леки и не са подложени на прекомерен натиск върху кожата на главата. Размер : Тези за еднократна употреба спа превръзки имат размер около 5,11 х 3,74 инча и могат да се разтягат, за да се поберат повечето размери на главата.Широко приложение : Нетъкан лента за коса на лицето са идеални за използване по време на грижа за лицето, в салони за красота, солариум, грим, спа, сауна и естетически процедури.Характеристики : 1. За еднократна употреба превръзки за спа-процедури са изработени от еластичен нетъкан материал, който може леко затваряне на косата на лицето. Тези за еднократна употреба превръзки за коса е много дишащи и леки, и те помагат да се чувстват комфортно.Параметри : за Еднократна употреба превръзки Материал : нетъкан текстил, тъкани спа превръзки Размер : 5,11x3,74 инча, тъкани ленти за лице, бял цвят, на Помещение включва : 100 х еднократна употреба еластична превръзка на главата.

R

Продукти в категория