.

.

Метални Закачалки YARDWE Метални Закачалки, Градинска Бельевая Въже 6шт клечки за дрехи От Неръждаема Стомана Ветроупорен Скоби За сушене на дрехи Крепежни Скоби Теж?

Метални Закачалки YARDWE Метални Закачалки, Градинска Бельевая Въже 6шт клечки за дрехи От Неръждаема Стомана Ветроупорен Скоби За

BGN 5.04
Продукти

Приложим за различни сцени, като развешивание дрехи, одеяла, чорапи и т Нашите щипки за дрехи премиум-клас с висока производителност, но на цената на по-разумна.Нашите изделия имат способността на износване, корозия и устойчивост.Също така може да стане добър подарък за нов дом, за приятелите си, да им се радвате. Щипки за дрехи от неръждаема стомана са здрави и безопасни, така че ще можете да ги съхранявате дълго време.Описание, Изработени от неръждаема стомана устойчивост на корозия.Тези скоби се използват за закрепване на кърпи, дрехи, одеяла и т. Те са издръжливи на всякакви атмосферни условия.Не се плъзга, не е лесно да се напуква, без чеп.Тези клечки за дрехи може здраво да задържи нещата, и това не е лесно да се направи, защото за фина работа.Характеристики - Цвят : . - Материал : Неръждаема стомана. - Размер : около 13,00 X6,50 X1,50 см/ 5,11 X2,55 X0,59 инча. - Приложимо към различни сцени, като развешивание дрехи, одеяла, чорапи и т. - Нашите щипки за дрехи премиум-клас с висока производителност, но на цената на по-разумна.- Нашите изделия имат способността на износване, корозия и устойчивост.- Също така може да стане добър подарък за нов дом, за приятелите си, да им се радвате.- Щипки за дрехи от неръждаема стомана, трайно и безопасно, така че ще можете да ги съхранявате дълго време.Пратката включва 6 х скоби.

R

Продукти в категория