.

.

Tofficu 1 бр. кутия с органайзер скоростна хартиена папка офис папки пластмасови таблети клипборда за медицински сестри бизнес таблети с бележник за записване на Папк?

Tofficu 1 бр. кутия с органайзер скоростна хартиена папка офис папки пластмасови таблети клипборда за медицински сестри бизнес таблети

BGN 3.00
Продукти

РАЗКРИВАЩА органайзер за съхранение на хартия - лесен за носене за удобно използване на откритоИ с малък отвор на гърба за по-удобно захващане към стената.Кутия за съхранение на буфера за обмен - Голям капацитет за съхранение на файлове или на хартия с формат А4 и дизайн с едно отделение за химикалки, здрав и практичен.КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ХАРТИЯ - за преподаватели, студенти, офис работници, майстори и всички, които трябва да вземете със себе си файлове и бележки.ПАПКА ЗА ФАЙЛОВЕТЕ - С клипсой и бележник за писане - идеалният избор за професионалисти, които искат да се подобри мобилността и ефективността на работното място.БЕЛЕЖНИК за писане - е Изработен от пластмаса полипропилен, издръжлив и лесен за продължителна употреба.Осъществяване на списък 1 x кутия за съхранение на буфера за обмен Характеристики - Размер : прибл. 40,5x25,1x3,2 см. /15,9x9,9x1,3 инча Разкриваща органайзер за съхранение на хартия. - Цвят : прозрачна папка за документи. - Материал : преносима папка за файлове от полипропилен. - Лесен за носене за удобно използване на открито.И с малък отвор на гърба за по-удобно захващане на папка за файлове на стената. - Благодарение на битумен дъска и дизайн на notepad за писма, това е перфектният избор за професионалисти, които искат да се подобри мобилността и ефективността на използване на кутия за съхранение на бюфет обмен на работното място. - учители, студенти, офис работници, работници и всички, които трябва да вземат със себе си файлове и бележки. - Голям капацитет за съхранение на файлове или на хартия с формат А4 и дизайн с едно отделение за химикалки, здрав и практичен. - Изработен от пластмаса полипропилен, издръжлив и лесен за продължителна употреба.Информация за Товарахпрофильный клипборда е Изработен от полипропиленови пластмаса, този контейнер за съхранение на буфера за обмен на трайни и лесни за продължителна употреба, много здрав, това е лесно да се деформира и повреди.Папка за файлове с клипсой и бележник за писане - идеалният избор за професионалисти, които искат да се подобри мобилността и ефективността на работното място.

R

Продукти в категория