.

.

варианти на монтаж 2 елемента и Регулируема Подови употреба с покритие За монтаж на паркет Сверхпрочная Долната врата От Въглеродни Тихо определяне На размера Раз?

варианти на монтаж 2 елемента и Регулируема Подови употреба с покритие За монтаж на паркет Сверхпрочная Долната врата От Въглеродни Тихо определяне

BGN 54.00
Продукти

въглеродна стоманаДОЛНАТА употреба на ВРАТАТА на плевнята-Конструкция вълни с дъно позволява вратите да не са машини и няма да унищожи вашата красива подова настилка. и работи безпроблемно за максимална ефективност and.CLASS ВОДАЧ ЗА СЕКС ВРАТИ - Изработени от здрав материал.Е изпълнен в ярки морденском стил.ВРАТАТА АКЦЕНТ за ПОДОВО МОНТИРАНЕ - Осигурява точното производство със стабилни характеристики и висока надеждност.УПОТРЕБА за на ДОЛНИЯ ЕТАЖ - конструкция от въглеродна стомана с черно прахово покритие за вътрешна и външна употреба.Липсата на движещи се части означава, че той не се нуждае от поддръжка!.ОБКОВ за врати хамбара - Лесна инсталация : Тази употреба за под дъното на вратата на плевнята, не изисква пробиване в дома на пода!.Списък на опаковки 2 x Ръководства за пола Характеристики - Цвят : черен. - Изработен от устойчив материал.Е изпълнен в ярки морденском стил. - Тази употреба на пода трябва да бъде добър избор за вашата врата със собствените си ръце. - Материал : въглеродна стомана. - Уникална конструкция, като осигурява плавна и стабилна работа. - Конструкция вълни разположен на дъното позволява вратите да не са машини и няма да унищожи вашата красива подова настилка. и да работят гладко за максимална ефективност. - Лесна инсталация : тази употреба за под дъното на вратата на плевнята, не изисква пробиване в дома на пода!Информация за Товарахклассная употреба за секс врати Дизайн фуги за двухточечных винтове осигурява надеждна фиксация врати от люлее в страна.Водач на долния етаж, За да се гарантира успешното инсталиране, моля, проверете пространство между вратата и стената, преди да купите.акцент за закрепване на врата до пода на Тази употреба за секс, изработен от въглеродна стомана, което осигурява на вашето плевнята на високо ниво на производителност.

R

Продукти в категория