.

.

Профили 1/2-Инчов Торцевое Планина, Самозакрывающиеся Панти за кухненски врати с Променлив покритие от Никел сатен завършени, 60 опаковки (30 двойки)

Профили 1/2-Инчов Торцевое Планина, Самозакрывающиеся Панти за кухненски врати с Променлив покритие от Никел сатен завършени, 60 опаковки (30

BGN 9.49
Продукти

★ Съдържание на опаковката : 60 опаковки (30 двойки) режийни линии, крепежни винтове в комплекта ★ Характеристики : Самозакрывающийся дизайн от сатен завършени никел.Подходящ само за режийни шкафове.(Забележка : Моля, уверете се, че сте избрали правилния тип вериги за вашия гардероб!). ★ Премиальное качество : Изработен е от тежка рамка от стомана.Устойчиви на корозия за целия срок на услугата. ★ Лесна инсталация : Лист с инструкциите, приложени за ваша информация. ★ Гаранция : При всякакви проблеми с панти, моля, не се колебайте да се свържете с нас незабавно по всяко време, ние ще ви помогнем да разрешите проблема. ★ Съдържание на опаковката : 60 опаковки (30 двойки) режийни линии, крепежни винтове в комплекта. ★ Характеристики : Самозакрывающийся дизайн от сатен завършени никел.Подходящ само за режийни шкафове.(Забележка : Моля, уверете се, че сте избрали правилния тип вериги за вашия гардероб!). ★ Премиальное качество : Изработен е от тежка рамка от стомана.Устойчиви на корозия за целия срок на услугата. ★ Лесна инсталация : Лист с инструкциите, приложени за ваша информация. ★ Гаранция : При всякакви проблеми с панти, моля, не се колебайте да се свържете с нас незабавно по всяко време, ние ще ви помогнем да разрешите проблема.Вид на шарнира : Товарителницата.Съдържание на опаковката : 60 опаковки (30 двойки).Вид на завършеност : Сатинированный никел.Закрывающее действие : Самозакрывающиеся винтове, които са включени в комплекта на доставката?Да Гаранция : При всякакви проблеми с панти, моля, не се колебайте да се свържете с нас незабавно по всяко време, ние ще ви помогнем да разрешите проблема.

R

Продукти в категория