.

.

Luoyudu Пръчка, Завитая на една Кука, Опашка за коса, 8 инча, Ямайски Пръчка, Завитая на една кука, Омбре, 5 опаковки, Ямайски пръчка за коса, завитая на една Кука Цветни оп?

Luoyudu Пръчка, Завитая на една Кука, Опашка за коса, 8 инча, Ямайски Пръчка, Завитая на една кука, Омбре, 5 опаковки, Ямайски пръчка

BGN 2.67
Продукти

【Материал на синтетично влакно с по-високо качество на】 Luoyudu Прескочи Палки Curl самоделни плетене Косата е направена от висококачествен текстурного синтетични влакна, не е повреден от химични вещества, безопасен за кожата на скалпа, това е уникално натрупване изглежда по-естествено и супер меко, като от човешка коса, много е свежо и удобно в чорап. 【Пръчка маша на една кука Hai】 Безплатна игла за коса, 8 инча (растянутая дължина),, 80 ± 5 g / опаковка 5 опаковки в страната, са на разположение различни цветове, обикновено 4-6 опаковки достатъчно за пълна главата. 【Характеристики на косата Палки curl braids】 Супер меки и приятни за кожата, без мирис, лек, изглежда естествено и се стилно, не предизвикват сърбеж, не спутываются, трайни, лесно се отделят, са лесни за инсталиране и подреждане. 【Обхват】 Подходящ за сватби, партита, пътувания, посещения на деня на благодарността, Коледа, ежедневни чорапи, концерти и всякакви други случаи. 【100% удовлетвореност: доставени FBA】 На склад в САЩ синтетични косата Палки Curl могат да бъдат доставени бързо.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема, не се колебайте да се свържете с нас в рамките на 24 часа, ако имате някакви въпроси.Описание на продукта 1. Материал : синтетичен высокотемпературное влакна 2. Тегло : 80 g / опаковка 3. Дължина : 8 см 4. Количество : 5 опаковки 5. Цвят : # P27 /613 6. Срок на доставка : на склад в САЩ, могат да бъдат доставени бързо.Съвети Обикновено 6-8 опаковки за пълна главата.Ние ви препоръчваме да се напръсква с малко вода или с помощта на пулверизатор (приложени към опаковката), за да косата остава влажна, тя може ефективно да намали ги спутывание.Случаи : парти, туризъм, cosplay, сватба, нощен клуб, церемония за връчване на дипломи и т.

R

Продукти в категория