.

.

Твърд калъф RLSOCO за Сверхзвукового сешоар Дайсън HD15 HD08 HD07 HD03 HD01-Подходящ за пълни свръхзвукови аксесоари (розов)

Твърд калъф RLSOCO за Сверхзвукового сешоар Дайсън HD15 HD08 HD07 HD03 HD01-Подходящ за пълни свръхзвукови аксесоари (розов)

BGN 27.59
Продукти

【Индивидуален калъф】-Този луксозен калъф професионално проектирани за сверхзвукового сешоар ДайсънВ него може да се побере всички аксесоари с вашия сешоар. 【Защита от ВИСОК клас】-Изработен от EVA с висока плътност и превъзходни материали 1680 D заедно с предпазно уплътнение за покриване на сушилни и я дюзи.Този пътен калъф осигурява добра защита : здрав и издръжлив на употреба. 【Точно рязане на фуги】-Осигурява точно рязане фуги за всяка част на сешоар : сграда за сушене на косата, дюзи за подаване на въздух Gental, накрайник за отвеждане на главината стил, гладка приставка, нескользящего подложка, която ги поддържа чист и подреден в джоба.Не се притеснявайте за вреди и безпорядък. 【Достатъчно място】-В комплекта има джоб с цип, който увеличава пространството за съхранение.В него може да се съхранява гребени и малки предмети. 【Гаранция за качество】- В сравнение с традиционните ЕВА, нашия корпус е изработен от екологично чисти материали.Във всички наши продукти се използват висококачествени материали, сертифицирани Rohs!Твърд корпус с две години гаранция.

R

Продукти в категория