.

.

N/A 3 Слоя Ъглов рафт за Душата, Държач за шампоан за Вана, Рафт за душ, Кухненски стойка за съхранение, Без удар, Кухненски статив, Ъглова поставка estante de ducha (Размер: B-т?

N/A 3 Слоя Ъглов рафт за Душата, Държач за шампоан за Вана, Рафт за душ, Кухненски стойка за съхранение, Без удар, Кухненски статив, Ъглова

BGN 2.12
Продукти

Рафтове за съхранение е изработена от неръждаема стомана 304 и не е податлива на корозияЛипсата на пробиване/пробиване двойно тип на инсталацията.Ако не искате да повреди стена, можете да използвате лепило за залепване, пробиване не се изисква.Лепило с висока адгезивностью и водонепроницаемостью, осигуряване на стабилност. максимално увеличете неизползвано пространство на стените в банята, тоалетни и т. Моля, залепете го на гладка и суха повърхност, като плочки, мрамор, стъкло, дървена повърхност, метална повърхност и т., след това натиснете в рамките на няколко секунди.Рафтове за съхранение е изработена от неръждаема стомана 304 и не е податлива на корозия.Липсата на пробиване/пробиване двойно тип на инсталацията.Ако не искате да повреди стена, можете да използвате лепило за залепване, пробиване не се изисква.Лепило с висока адгезивностью и водонепроницаемостью, осигуряване на стабилност. максимално увеличете неизползвано пространство на стените в банята, тоалетни и т. Моля, залепете го на гладка и суха повърхност, като плочки, мрамор, стъкло, дървена повърхност, метална повърхност и т., след това натиснете в рамките на няколко секунди.Рафтове за съхранение е изработена от неръждаема стомана 304 и не е податлива на корозия.Липсата на пробиване/пробиване двойно тип на инсталацията.Ако не искате да повреди стена, можете да използвате лепило за залепване, пробиване не се изисква.Лепило с висока адгезивностью и водонепроницаемостью, осигуряване на стабилност. максимално увеличете неизползвано пространство на стените в банята, тоалетни и т. Моля, залепете го на гладка и суха повърхност, като плочки, мрамор, стъкло, дървена повърхност, метална повърхност и т., след това натиснете в рамките на няколко секунди.Спецификация : Тип : ъглова стойка за съхранение в банята Цвят : както е показано Материал : неръждаема стомана 304 Размер на продукта : Д * Ш * В : 30*11.77 в) Размер на опаковката : Д * Ш * В : 33*14 *7 см (12.75 в) Осъществяване включва : 1 х Корзина1 х опаковка крепежни винтов1 х клей2 х кука Забележка : 1) Само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.2) се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.

R

Продукти в категория