.

.

Скоростна Zerodeko Акрилна Кутия, за съхранение на Бебешки Кърпички в Кутия хартиени Кърпички за бебета Калъф за Салфетки За лице Диспенсер за хартиени Кърпички Диспе?

Скоростна Zerodeko Акрилна Кутия, за съхранение на Бебешки Кърпички в Кутия хартиени Кърпички за бебета Калъф за Салфетки За

BGN 7.59
Продукти

ПластмасатаКонтейнер бебешки кърпички : Подходящ за 50-80 кърпички, може ефективно да се предотврати изсъхване, за да се избегне отпадъци.Контейнер за мокри кърпички : При натискане на бутона кутия за мокри кърпички се отваря автоматично, което е удобно и практично.Титуляр пластмасова кутия за салфетки с капак : проектиране на покрива ще ви помогне да избегнете i. Опаковка мокри кърпички : затворена С капак, който ефективно помага да се избегне попадане на прах, vi, Диспенсер за хартиени кърпички : преносим и лек, позволява добре да се разпределят салфетки, хартия и салфетки.Контейнер бебешки кърпички : Подходящ за 50-80 кърпички, може ефективно да се предотврати изсъхване, за да се избегне отпадъци.Контейнер за мокри кърпички : При натискане на бутона кутия за мокри кърпички се отваря автоматично, което е удобно и практично.Титуляр пластмасова кутия за салфетки с капак : проектиране на покрива ще ви помогне да избегнете i. Опаковка мокри кърпички : затворена С капак, който ефективно помага да се избегне попадане на прах, vi, Диспенсер за хартиени кърпички : преносим и лек, позволява добре да се разпределят салфетки, хартия и салфетки.Осъществяване на списък 1 x Кутия за мокри кърпички Характеристики - Цвят : зелен Плик контейнер за салфетки - Материал : пластмасова кутия за салфетки за лице - Размер : 20x13x9 см - С дизайн на шапки, които ефективно ще ви помогне да избегнете прах и кутии за салфетки. - Приложимо за спални, хол, баня, детска стая и т. Контейнер за салфетки с капак. - Подходящ за 50-80 кърпички, може ефективно да се предотврати изсъхване, за да се избегне контейнер за отпадъци от хартия. - Портативен и лек, добре разпространение на салфетки, хартия, салфетки калъф за съхранение на хартиени кърпички. - При натискане на бутона се отваря автоматично кутия за мокри кърпички, удобен и практичен калъф за мокри кърпички.Информация за Товарахконтейнерная кутия за салфетки с капака на Кутията се намира отгоре, с дизайн на копчета, удобно и практично, вие не се притеснявате, че мокри кърпички лесно испачкаются прах и други замърсяването, тъй като кутия с капак може ефективно да ви помогне да избегнете такъв проблем. кутия за съхранение на салфетки с капак подходяща за съхранение на 50-80 салфетки.

R

Продукти в категория