.

.

KIZQYN Полк за баня полици за баня Black Шампоан За Душ Аксесоари за баня, Ъглови етажерки за Баня Стенни Кухненски рафт Рафтове за съхранение на 20 см-50 см Органайзер за б?

KIZQYN Полк за баня полици за баня Black Шампоан За Душ Аксесоари за баня, Ъглови етажерки за Баня Стенни Кухненски рафт Рафтове за съхранение

BGN 55.76
Продукти

Лесна инсталация : Той идва с всички необходими аксесоари и инструкция, можете да започнете инсталирането веднага след получаване на опаковкатаСтенни дизайн осигурява отлична сигурност.Рафтовете са достатъчно широки, за да подредете вашите неща.Изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Часова равномерно издържа на усилие, тя е устойчива и трайна, не е нужно да се притеснявате за падане на предмети.Благодарение на дизайна на огради-часова безопасен и защитен от падане.Лесна инсталация : Той идва с всички необходими аксесоари и инструкция, можете да започнете инсталирането веднага след получаване на опаковката.Стенни дизайн осигурява отлична сигурност.Рафтовете са достатъчно широки, за да подредете вашите неща.Изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Часова равномерно издържа на усилие, тя е устойчива и трайна, не е нужно да се притеснявате за падане на предмети.Благодарение на дизайна на огради, рафтове сигурно и не е изложен на падане. покупка БЕЗ РИСК : надяваме се, че нашите продукти ще ви помогнат да създадете по-функционална и красива обстановка.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от някаква помощ.Име на продукта : срок на годност за баня Материал : неръждаема стомана, Подходящи за кухня, баня, всекидневна, офисапожалуйста, обърнете внимание : 1. Преди покупка, моля, проверете размера и цвят. В снимките на продукта не са включени стоки, различни от рафта в банята. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Поради грешка на ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

R

Продукти в категория