.

.

AMBIRD за съхранение на над тоалетна, 3 нива, органайзер за баня над тоалетна, със здрави бамбукови рафтове, богат на функции на срока за тоалетната чиния, лесна за сгло?

AMBIRD за съхранение на над тоалетна, 3 нива, органайзер за баня над тоалетна, със здрави бамбукови рафтове, богат на функции на срока

BGN 43.33
Продукти

【Използвайте всеки сантиметър в работата 】 е Идеално за малки баниТрислоен рафтове за съхранение могат да се настанят чаршафи от тоалетна хартия, прах за пране, ароматерапия и други принадлежности, увеличаване на площта на вашата баня. 【Перфектен дизайн и качество】 Тоалетка с огледало изработен от устойчив бамбук и дърво, той ще продължи дълго време.Здрава гладка повърхност предпазва от надраскване.Естествени материали ще ви здравословен начин на живот. 【Са подходящи всички видове тоалетни】 Не трябва прекалено да се притеснявате за размера на проблемите, ние сме провели експеримент, резултатът е подходящ за повечето видове тоалетни. 【Инсталация със собствените си ръце】Необходимо крепежное обзавеждане (винтове и анкеры) е включена в комплекта.Можете лесно да инсталирате тоалетна шелф в съответствие с инструкциите.Насладете се на процеса на изграждане заедно със семейството си и приятели. 【Гарантирано удовлетворение】 Ние се стремим да осигурим 100% удовлетвореност на всички клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние винаги ще бъдем тук, за да ви помогнем!.

R

Продукти в категория