.

.

Лесно преносима U-образна Възглавница за пътуване, Надуваеми U-Образна Възглавница за врата, Мека Въздушна Възглавница за главата с останалите, Компактни Пътни Над?

Лесно преносима U-образна Възглавница за пътуване, Надуваеми U-Образна Възглавница за врата, Мека Въздушна Възглавница за

BGN 2.33
Продукти

U-образен дизайн эргономичен и е подходящ за повечето хора, осигурява удобна подкрепа на врата сиСтекающиеся материали от PVC, използвани по метода на високочестотен горещо пресоване на резервната газов клапан, притежаващ като газопроницаемостью, така и функцията за защита от изтичане на газ.Малки размери и тегло, удобен за носене.Може да се използва като възглавница, подходящ както за вътрешно, така и за външна употреба.Идеална за пътуване, кратка дрямка в офиса, да се отпуснете в самолета, да се отпуснете в колата и т. U-образен дизайн эргономичен и е подходящ за повечето хора, осигурява удобна подкрепа на врата си.Стекающиеся материали от PVC, използвани по метода на високочестотен горещо пресоване на резервната газов клапан, притежаващ като газопроницаемостью, така и функцията за защита от изтичане на газ.Малки размери и тегло, удобен за носене.Може да се използва като възглавница, подходящ както за вътрешно, така и за външна употреба.Идеална за пътуване, кратка дрямка в офиса, да се отпуснете в самолета, да се отпуснете в колата и т. Тази надуваема U-образна възглавница поддържа врата и цялата глава, с много добър баланс.Изработен от качествени материали, изискан, мек и удобен за използване.С него можете да се намали натискът върху шията.Лека и сгъваема, подходяща за пътуване, почивка в офиса, на почивка в колата и т. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Надуваема подушкаматериал : PVC флокированный материалцвет : тъмно-синя Надуваема възглавница Размер на плочките : прибл. 43 * 27 см / 16,9 * 10,6 инча Размер, маска за очи : прибл. 18,5 * 8,5 см / 7,3 * 3,4 инча Тегло : прибл. 47 g Списък на опаковката : 1 * Надуваема подушка1 * Маска за очи Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. Моля, обърнете внимание, че цветовете на стоките, показани на снимките може да се различават малко от реалния обект се дължи на различни монитори или други фактори.

R

Продукти в категория