.

.

Диван за куклена къща Toyvian, Бели Възглавници, Бял Диван, Бели Столове, Диван, Подпори за Фотосесия, Малък Диван, Малък стол, Мини-Фотьойл, Мини Единична Диван, Кухненс?

Диван за куклена къща Toyvian, Бели Възглавници, Бял Диван, Бели Столове, Диван, Подпори за Фотосесия, Малък Диван, Малък

BGN 1.67
Продукти

дърво, плат Модел на дивана 1 : 12 : Тя може да бъде прекрасен избор за подарък за вашите приятели, им е много хареса.Мини-едноспален дивана : Го удобна повърхност гарантира, че докосването до него на ръце ще се чувстват удобно, по-подходящ за игри на децата.Миниатюрен едноспален диван с възглавница : Тази умален модел на дивана, изпълнена е в реалистичен стил, красива и обаятельна.Миниатюрни стол : той може да се използва за оформяне на сцена в хола куклена къща, да донесе повече радост и забавление на децата.Мини-играчка : Куклен стол : Чудесен избор за любителите на модели, които харесват ръчно изработени и декоратори на куклени къщи.Осъществяване на списък 1 х Куклена къща Единична диван с възглавница Особености -Материал : дърво, плат мини-разтегателен -Цвят : бял диван-стол за куклена къща -Размер : 8,20 X7,20 X6,40 см / 3,22 X2,83 X2 мини-диван за куклена къща. - Страхотна рана, обмислена до всеки детайл, за да му се даде ефектен и реалистичен вид на миниатюрни единична диван за куклена къща с възглавница. - Това леко мини-диван за куклена къща с възглавница не е лесно да се деформира или се прекъсне, той е идеален за декорация на миниатюрни мебели за хола в спалнята куклена къща. - Бихте могли да го изпратите на своите приятели и близки, като подарък, и те ще бъдат много доволни и определено ще обичам този мини-едноспален диван. - Миниатюрни едноспален диван с възглавница элегантен и е уникален, декоративен и реалистична, подходящи за декор на сцената в хола куклена къща, аксесоари за куклена къща. - Здрава и устойчива, изящна изработка изработка осигурява практичност и дълготрайност мини-мебели за куклена къща.Описание на продукта Миниатюрни кукли-деца Използват тази миниатюрен модел на дивана за украса на микро-и озеленяване на куклена къща в хола. модел на дивана е реалистичен външен вид, тази умален модел на дивана е красива и обаятельна, чудесен декоративен ефект, мини-едноспален диван с възглавница, нежен и прекрасен.

R

Продукти в категория