.

.

Машина за Подстригване на коса MUMUJJ, Електрически Тример за Коса, Професионална Козметика Акумулаторна литиево-йонна Батерия с Дълъг живот за Всички деца и възраст?

Машина за Подстригване на коса MUMUJJ, Електрически Тример за Коса, Професионална Козметика Акумулаторна литиево-йонна Батерия с Дълъг живот

BGN 1.67
Продукти

R-образна тупоугольная режещата глава от неръждаема стомана : Без заключванеОстра и лесно режущаяся здрава медни проводници не се нагрява.Литиева батерия с голям капацитет : Lithium електронна батерия с голям капацитет, по-дълъг живот, бързо зареждане.Силна мощност : силен магнитен двигател от палладиевого злато, мощна мощност, по-добре може да се подобри ефекта на смяна.Четырехскоростная регулиране на режещата глава : дори ако сте начинаещ, можете да я използва по свое усмотрение, имат нужда само от една добра машина за подстригване на коса. Удобна ръкохватка : с аеродинамична форма на корпуса и комфортно усещане улесняват прическа.Лесно се зарежда, също може да се използва по време на зареждане. Дължина на режещата глава може да се регулира в съответствие с правилата нащърбена предаване. Напълно научно-технически характеристики : Име на продукта : електрически ножици Размер на корпуса : 18 * 4 cm Тегло на корпуса : 371 грама опаковка Размер : 24*16*8.5 Тегло на опаковката : 870 г Аксесоари за продукта : влакнести гребен, четка за почистване, зарядно устройство Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

R

Продукти в категория