.

.

Nikou Shopkeepers Bell - Свирки на Собственика на магазина, Един Звънец за кучета, Звънец за домашни любимци, Антикварен Стенен Метален Звънец за Приучения да Гърне, Домашна У?

Nikou Shopkeepers Bell - Свирки на Собственика на магазина, Един Звънец за кучета, Звънец за домашни любимци, Антикварен Стенен

BGN 5.97
Продукти

Античен стил : Това е метална камбанка в старинен стил, наподобяващ камбанка собственик на магазин в миналото, е пълен с възможности за отминали временаВисоко качество : Окачен на месинг звънец изработен от висококачествен метален материал, здрав и издръжлив, може да се използва в продължение на относително дълго време.Звънец : С помощта на винтове този разговор може да се монтира на вратата или стената за да се използва като крилото на звънене или украса.Звънец за кучета : Освен това, може да се използва като камбанка за приучения кучето си да гърне; използва като поющей играчки също е възможно.Служебен разговор : Можете също така да се включи в нейната оригинална функция, която е използвана като служебен разговор в хотела, магазина, ресторанта и т. Характеристики : 1. Античен стил : Това е метална камбанка в старинен стил, наподобяващ камбанка собственик на магазин в миналото, е пълен с възможности за отминали времена. Високо качество : Окачен на месинг звънец изработен от висококачествен метален материал, здрав и издръжлив, може да се използва в продължение на относително дълго време. Звънец : С помощта на винтове този разговор може да се монтира на вратата или стената за да се използва като крилото на звънене или украса. Звънец за кучета : Освен това, може да се използва като камбанка за приучения кучето си да гърне; използва като поющей играчки също е възможно. Сервизен повикване : Можете също така да се включи в нейната оригинална функция, се използва като услуга и се обадя в хотела, магазина, ресторанта и т. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип продукт : звънец за собствениците на магазини Материал : сплав Цвят : както е показано на снимките Диаметър на разговор : 40 мм/1,6 инча Тегло на опаковката : 46 г Помещение включва : 1 х само разговор за собствениците на магазини Забележка : Преди пускането на поръчката, моля, обърнете внимание, че цветовете на стоките, показани на снимките, може да се различават малко от реалния обект се дължи на различни монитори или други фактори.И, моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

R

Продукти в категория