.

.

XXYHG Диамантена Кристален Пепелник, Пепелник За Пури в ретро Европейски Стил, Много Голям Хол, Офис Стъклен Пепелник, Украса за Пушачи, Подарък-A D: 25 см (10 инча)

XXYHG Диамантена Кристален Пепелник, Пепелник За Пури в ретро Европейски Стил, Много Голям Хол, Офис Стъклен Пепелник, Украса

BGN 84.43
Продукти

Пепелник изработен от висококачествен кристал K9 + Кристали, с помощта на тънко прорисованных линии За настаняване на диаманти в шахматна дъска моделНачертайте Вашия маса В Твърди корици, така Че Той Повече Не Е Монотонен, Че Животът се Различава От дизайна. Кройката seiko, лъскав, но е чепат, не съдържа олово кристал Може да Оцелее Време на Кръщението, вечния, не е слабо, не жълто; При едно горещо пробивни Лесно да се размножават бактерии, лесно за почистване. Пепелник изработен от висококачествен кристал K9 + Кристали, с помощта на тънко прорисованных линии За настаняване на диаманти в шахматна дъска модел.Начертайте Вашия маса В Твърди корици, така Че Той Повече Не Е Монотонен, Че Животът се Различава От дизайна. Кройката seiko, лъскав, но е чепат, не съдържа олово кристал Може да Оцелее Време на Кръщението, вечния, не е слабо, не жълто; При едно горещо пробивни Лесно да се размножават бактерии, лесно за почистване.Въведение : -Пепелник Изработен от висококачествен кристал K9 + кристали, С помощта на тънко прорисованных линии За настаняване на диаманти в шахматна дъска модел, в подвързия на Сервиране на масата, така че той Повече не е монотонен, Че Животът се Различава От дизайна.Параметър : -име : Кристален пепелник-материал : кристал -тегло : 1,2 кг Приложими случаи - дом, офис, Ktv, Paity, кафене, бар, хотел и т. Полезни съвети : -моля, не мийте остри твърди предмети, за да не се надраскат повърхността. тъй като продуктът е произведен ръчно, грешка в 1-2 см е в рамките на нормалното и не се отнася към проблема за качество. заради такива проблеми, като осветление при снимане, монитори и т., Продължават да съществуват някои хроматичната аберация, а цвета на продукта зависи от действителната стока. ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние винаги ще се Радваме да Ви Предоставим Най-доброто обслужване!.

R

Продукти в категория