.

.

U/D Полк на Ковчега, лавица за книги във формата на Ковчег, Готически Декор, Плаващи Рафтове, Ведьмовские Подаръци за Хелоуин, Гранжевый Стая Декор, Декорация на стен?

U/D Полк на Ковчега, лавица за книги във формата на Ковчег, Готически Декор, Плаващи Рафтове, Ведьмовские Подаръци за Хелоуин, Гранжевый

BGN 2.67
Продукти

木头 ? Готически интериор на стаята-комплексно използване, ако имате стая в стил хоррор или в готически стил, тази полк-ковчег е подходящ за настаняване на всяка маса или да бъдат използвани като лавица за книги във формата на мини-гроб, подвешиваемая на стената. ? Интериор в стил хоррор - може да заеме специално място в сърцето си.Рафтове за гробищата ще добави нотка на готическия домашен интериор за вашата спалня, баня или дори кухнята. ? Полк за ковчези - Ако вие събирате малки проклети предмети, съставки за вашата магическа смес или имате нужда от място за съхранение на козметика, украшения или магически предмети от първа необходимост, тази мини-рафт за ковчези - точно това, което ви трябва. ? Най-добрият подарък - Ако търсите забавни подаръци за Хелоуин, или на вашите приятели или семейство харесват колекция от призраци и готически бижута, можете да се изненада от неговата / нейната нашата поставка за ковчега ръчно изработени!Това е толкова сладък и добър, не можете да го пропуснете. ? Ръчна работа -натурално екологично чисто дърво, интересен и красив външен вид.1 "* 3,3" * 15,2". Срок за ковчези в готически стил на помещението Ви интересува необичаен, страшно готически декор Ако ви харесват тези ужасни украса, ако искате да ги украсяват в готически стил, нашата полк за ковчези напълно отговаря на вашите эстетичному, жуткому декор.Мултифункционален - може да се сложи на масата, в банята, дневната, кухнята или спалнята, или да се мотае навсякъде в дома.Това е наистина подходящ за украса за дома Характеристики на продукта : Необичаен готически декор, класическа форма на ковчег Материал : естествено дърво Размер : 7,1 инча x 3.3 инча x 15,2 инча Цвят : черен Е и идеален подарък за семейството и приятелите.Това Им се радвате!Това е чудесен подарък за всяко време на годината, и кой не иска да получи подарък от приятел на Хелоуин!Ние се влюбихме в този готически дизайн, и ние се надяваме, че вие също, ето няколко идеи, за които нашите клиенти най-често съобщават, използвайки за това : Готически декор, декори от филми на ужасите, декор ведьмовской стая, готическия начало декор, декорация за Хелоуин, лавица за книги във формата на ковчег, призрачен декор, призрачен декор, декорация с черепи, готически бижута, необичаен дисплей и много други приложения.

R

Продукти в категория