.

.

Blnboimrun Играчки за Кучета, Плюшени Играчки за Кучета, Плюшени Играчки за Кучета, Коала, Писклив Играчки с Дъвченето на Хартия, Играчки за малки и Средни Кучета, Кученц?

Blnboimrun Играчки за Кучета, Плюшени Играчки за Кучета, Плюшени Играчки за Кучета, Коала, Писклив Играчки с Дъвченето на Хартия, Играчки

BGN 0.33
Продукти

➤ Спътник и развлечения - Писклив играчки за кучета от жатой хартия доставят по-голямо удоволствие и облекчаване на скука в продължение на дълги часовеТези приказно красиви играчки също могат да се използват за игра на дърпане на въже или игри с търсене на предмети. ➤ Здрав и безопасен -е Изработен от естествена нетоксичен памучен плат с въздушна мрежа.По-здрав от обикновена кърпа.Тези кучешки играчки за големи кучета могат да останат по-дълго. ➤ Почистване на зъбите и поддържане на здравето - Мек материал, който ще ви помогне за почистване на зъбите на кучето си и масажирайте венците, без това да им навреди.Увеличаване на физическите натоварвания, да играе с плюшени играчки за кучета, ще запази здравето им. ➤ Уникален дизайн -Здрава играчка за кучета с участието на героя коали е идеална за малки кученца, а също и на малки, средни и големи кучета (не се препоръчва агресивно жующим).Най-добрият подарък за Коледа, рожден ден, Деня на благодарността и т. ➤ Предложение - Като всяка друга играчка, нашите играчки за кучета, не са неразрушимыми.Ние ви препоръчваме да играят под надзор и своевременно да се заменят счупените. ➤ Спътник и развлечения - Писклив играчки за кучета от жатой хартия доставят по-голямо удоволствие и облекчаване на скука в продължение на дълги часове.Тези приказно красиви играчки също могат да се използват за игра на дърпане на въже или игри с търсене на предмети. ➤ Здрав и безопасен -е Изработен от естествена нетоксичен памучен плат с въздушна мрежа.По-здрав от обикновена кърпа.Тези кучешки играчки за големи кучета могат да останат по-дълго. ➤ Почистване на зъбите и поддържане на здравето - Мек материал, който ще ви помогне за почистване на зъбите на кучето си и масажирайте венците, без това да им навреди.Увеличаване на физическите натоварвания, да играе с плюшени играчки за кучета, ще запази здравето им. ➤ Уникален дизайн -Здрава играчка за кучета с участието на героя коали е идеална за малки кученца, а също и на малки, средни и големи кучета (не се препоръчва агресивно жующим).Най-добрият подарък за Коледа, рожден ден, Деня на благодарността и т. ➤ Предложение - Като всяка друга играчка, нашите играчки за кучета, не са неразрушимыми.

R

Продукти в категория