.

.

AMAYYAcww Основни Купички за Кучета, Фонтан за вода за котки, Пияч за кучета, USB Автоматичен Диспенсер за домашни любимци, Супер Тиха Пияч, Автопоилка (Цвят: зелен)

AMAYYAcww Основни Купички за Кучета, Фонтан за вода за котки, Пияч за кучета, USB Автоматичен Диспенсер за домашни любимци, Супер Тиха

BGN 25.01
Продукти

Многофункционална а включва в себе си храна и вода, които със сигурност ще харесат на вашия домашен любимец и ви позволява едновременно да се хранят го ❦ Улавя всички видове козина и отломки, премахва лош вкус или мирис, запазва водата чиста и свежест. ❦Резервоарът е с обем 1,6 л позволява на няколко домашни любимци пия 5-7 дни.Не е нужно да се притеснявате за това, че вашите домашни любимци не получават достатъчно количество пиене по време на кратко пътуване!. ❦ Безопасен и ефективен потопяема помпа за променлив ток с ниска консумация на енергия само 2 Вата ви гарантира тиха работа. ❦ Очарова с вашия домашен любимец и ще се превърне в страхотна декорация на вашия дом.Приложими обекти : куче, кошкИцвет : син, зелен, оранжев Особености : подвижни.

R

Продукти в категория