.

.

LYBBDJFC 4 бр. Големи Щипки за коса-Нокти за Гъста коса, Щипки за коса-Трески за жени и Момичета, Метална Нескользящая Шнола-Банан с Перекрестием, Скоба за коса (Треска)

LYBBDJFC 4 бр. Големи Щипки за коса-Нокти за Гъста коса, Щипки за коса-Трески за жени и Момичета, Метална Нескользящая Шнола-Банан

BGN 4.33
Продукти

【Здрав материал】-Метални щипки за коса, изработени от висококачествена сплав, златист цвят не е лесно да избледняват; Големи щипки за коса се различават гъвкавост, простота в използването и издръжливост, така че тези щипки за коса може да се използва в продължение на дълго време 【Здрава и удобна фиксация】 -Големи златни аксесоари за коса не се плъзгат, така че те да могат здраво, за да запази косата си, не ще е лесно отваливаться и няма да навредят на косата ви.Независимо от вида на вашата коса - дебели, тънки, къдрава или права, за стайлинг на коса задължително се вписват фиби. 【Модерен дизайн】-Метална скоба-банан е кух дизайн, който е модерен и елегантен, класически дизайн може да се комбинира с всички видове на вашите заповеди. 4 опаковки метални скоби с различна форма, ще бъде достатъчно за ежедневна употреба, като всеки от тях е с уникална форма, вие можете да промените този, който ви харесва по всяко време. 【Широко приложение и добър избор на подаръци】-Скоба за коса с нокти за гъста коса може да се използва за най-различни прически.Тези златни плоски клеми с нокти също са подходящи за поддържане на чистотата на косата при къпане, приготвяне на храна или за почистване на лицето.Можете също така да споделят със своите приятели и семейството си, за да покаже своята любов, да го изпрати на приятелката си, сестра си, жена си или на майка си като подарък за Деня на майката, Деня на благодарността, Коледа, рожден Ден и Нова година.За всяка възраст, момичета и жени. 【За обслужване на клиенти】 - Ние се фокусираме върху това клиентът да е доволен на 100% .И ние предоставяме 100% гаранция за пълно връщане на парите!Всеки въпрос, моля, просто не се колебайте да се свържете с нас на пост, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа!.

R

Продукти в категория