.

.

mmknlrm Женска Тениска Коледна Бяла риза в клетката с Снежинками и Гномом, Къс ръкав, Сладки Тениски с Изображение на Св. Валентин, Топ (Черно-1, S)

mmknlrm Женска Тениска Коледна Бяла риза в клетката с Снежинками и Гномом, Къс ръкав, Сладки Тениски с Изображение на Св. Валентин,

BGN 3.73
Продукти

Плат premium : Удобна материя, която е мека и приятна за кожата, отлична еластичност, подходящ за ежедневието, висококачествена технология за печат и боядисване не потъмнява, осигуряващи приятно облеченаНай-добрият подарък за Свети Валентин : Уникален дизайн, подходящ за коледен подарък, партита за Halloween, коледно парти, идеално за майки, съпруги, сестри, дъщери, приятелки, приятели.Начин на Гномиков в Деня на Св. Валентин : на Сладки тениски с принтом Гномиков, потници за жени, отличен цвят и графика, дизайн за Ден на Свети Валентин е чудесен за празниците!.Модерен микс : Лесно се съчетава с любимите си къси панталонки, панталони, дънки, палто, яке, слънчеви очила, шапка и стилни обувки, подходящи както за ежедневни сцени, така и за специални.Ще Получите ежедневие, но и стилен начин.Ежедневна тениска на Св. Валентин : Модерен и проста тениска за "Свети Валентин" с цифри и букви, за да е подходяща за всички видове събития, като например семейни срещи, събирания с приятели, партита и т. Можете да си купите няколко парчета за семейството и приятелите си и да се снимат заедно!Не се колебайте да купуват!.Тип дизайн : модерен дизайн с принтом, 100% чисто ново с високо качество!Сезон : летни Материал : полиестер Дължина ръкави : Кратък РукавуПаковка включва : 1 бр. Женски топ Забележка : Дебелина : стандартна Начин на носене : Модерен, всекидневни Пол : женски Яка, с кръгло деколте.

R

Продукти в категория