.

.

Мъжки Камуфляжные Дънкови Панталони с много Джобове, Дънки, в Байкерском стил с бродерия в стил хип-Хоп, Скъсани Стрейчевые Дънкови Панталони в стил пънк (Черен, 38)

Мъжки Камуфляжные Дънкови Панталони с много Джобове, Дънки, в Байкерском стил с бродерия в стил хип-Хоп, Скъсани Стрейчевые Дънкови

BGN 39.78
Продукти

?? [Стил на дизайна] Оборудвана приятелка, просто стил, основни дънки, подходящ за ежедневието в тях мъжете се чувстват добре.Добър еластичен материал, лесен за ползване, в него мъжете свободно да се движат.Тесен дизайн показва вашата добра форма на краката, ще изглеждате по-добре, след като му поставяне. ?? [КАЧЕСТВО] на Промяна на технологичен процес, натурален и здравословен, приятен приятелка в добро изпълнение.не е прекалено тясна, не е твърде свободни, от желаното количество тъкан. джобове ще ви помогнат да се справи с проблема за провеждане на големи неща. в тях се вписват ключове, мобилен телефон, ленти за коса, и т.?? [ПРИЧИНА] Такива тесни дънки съчетават добре с риза, тениска, пуловером, жакетом.Прост стил, подходящ за срещи, събирания, обучение, ежедневни занимания, партита, активна почивка или релакс уикенд.Достига вниманието на околните, което ви направи център на внимание. [Грижи за дънкови кърпа] Машинно пране в студена вода, выворачивайте дънки отвътре навън и изперете отделно с подобни цветове. [Бележка за размера на] препоръчваме ви внимателно да се запознаете с нашата таблица с размери, преди да купите.Ако искате да се чувствате по-подтянутой, просто изберете правилния размер. ако искате да се чувствате свободен, или да имате голям корем или широка талия, моля, изберете размер по-голям. изберете любимите си цветове и стил и се консултирайте с таблицата за размери, се избират в съответствие с вашия размер.Информация За продукта : Сезон : пролет, лято, есен, зима Пол : Мъжки Причина : casual Материал : деним Закопчалката : Ширинка с цип и копчета Стил : Casual Дължина : Дълга Засаждане : подходяща по размер, Като се перат : Машинно пране в студена вода, виси или да изсъхне Че вие получавате : чифт панталони МОДНО думи : Маратонки Днес са незаменима част от дънкови облекла.Но думите дънки, спортни обувки и тениски на най-незначителни, и само отделни детайли или модели на необичайни дънки се различават от обикновените.Тениска с дънки с бяла тениска може да бъде описан като най-ортодоксальное фраза, покоряющее млада енергия, избирайте подходящи тениски в тона на този джинсам, те ще бъдат за вас така очарователни.Облечете сако и риза в клетката, а след това повязайте вратовръзка, най-добре облечете дънки отделяща.

R

Продукти в категория