.

.

Лек Сгъваем Портативен на Кабинковия стол Хидравличен стол за бизнес или дом Коса Фризьорски стол Специално Коса стол Може да се спусне и да вдигне Стол за подстри?

Лек Сгъваем Портативен на Кабинковия стол Хидравличен стол за бизнес или дом Коса Фризьорски стол Специално Коса стол Може да

BGN 364.75
Продукти

[Гъвкава настройка] : Grooming стол оборудвано высокопрочным хидравличен помпа, и въздух от хидравлична помпа може да се освободи, внимателно стъпвайки на лифт мрянаАко трябва да се намали височината на салонного столове, натиснете го к. [Голяма обемът] - Това е коса стол трайно, а го на седалката може да се завърта за вашата работа.Гостите, които могат да посещават гимназия, могат да седят там. [Добре направено] Нашето винтажное салонное стол, изработени от пластове кожа с фини инсталация turner и водонепроницаемо, лесен за почистване, устойчив на абразия и надраскване; Всички стол оборудвано стандартни фитинги за да се гарантира висока якост на износоустойчивост. [Безгрижните покупки] 100% гаранция за качество, можете да сте сигурни в покупката.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа. [Трайно салонное стол] : Grooming кресло изработено от тежък скелет, изпълнен гъба с висока плътност, и обтянуто изкуствена кожа.Той може да разчита на облегалката на фризьорски столове.Поставете крака на поставка за краката, за да вземат по-удобна поза. [Гъвкава настройка] : Grooming стол оборудвано высокопрочным хидравличен помпа, и въздух от хидравлична помпа може да се освободи, внимателно стъпвайки на лифт мряна.Ако трябва да се намали височината на салонного столове, натиснете го к. [Голяма обемът] - Това е коса стол трайно, а го на седалката може да се завърта за вашата работа.Гостите, които могат да посещават гимназия, могат да седят там. [Добре направено] Нашето винтажное салонное стол, изработени от пластове кожа с фини инсталация turner и водонепроницаемо, лесен за почистване, устойчив на абразия и надраскване; Всички стол оборудвано стандартни фитинги за да се гарантира висока якост на износоустойчивост. [Безгрижните покупки] 100% гаранция за качество, можете да сте сигурни в покупката.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа. [Трайно салонное стол] : Grooming кресло изработено от тежък скелет, изпълнен гъба с висока плътност, и обтянуто изкуствена кожа.Той може да разчита на облегалката на фризьорски столове.

R

Продукти в категория