.

.

Мини-Аксесоари за кола с Подсолнухом, Свързани с Кука, Комплект Бижута от 8 бройки, Скъпа Декор на Арматурното табло с Подсолнухом под формата на Bobble Глави, Интериор?

Мини-Аксесоари за кола с Подсолнухом, Свързани с Кука, Комплект Бижута от 8 бройки, Скъпа Декор на Арматурното табло с Подсолнухом

BGN 1.00
Продукти

【Високо качество】 : Украса на кола Sunflower изработено от памучен конец и пружини ръчно изработени, с лепило без драскотини долу, който се фиксира здраво и лесно отсоединяетсяТой не е деформиран и не променя цвета си на слънце в продължение на дълго време. 【Креативен дизайн】 : Усмихнати украшения във формата на слънчогледи раскачиваются напред-назад заедно с колата, сякаш танцуват на вятъра, чрез облекчаване и намаляване на стреса, премахване на умората от шофиране. 【Хубава украса】 : Мини и компактни цветя не е ще загораживать ви преглед, както и различни цветове пълна салон на вашия автомобил радостна атмосфера.Когато сте спрели, можете също така да подразнить му, просто да се отпуснете. 【Лесна употреба】 : Тези автомобилни аксесоари за декорация за арматурното табло не изисква пробиване и имат двупосочна лепило без драскотини долу, който не оставя следи, когато сте оторвете му.Можете също така можете да ги добера до масата, за да донесе нотка на радост в скучна работа. 【Многоцелеви】 : Възли на една кука усмихнати встряхивающие слънчеви цветя са подходящи за украса на автомобили, настолен декор, офис декор и кафенета.Тя може да се използва като подарък за рожден ден, годишнина или празник за майки, приятелки, малки момиченца или околните им приятелки. 【Високо качество】 : Украса на кола Sunflower изработено от памучен конец и пружини ръчно изработени, с лепило без драскотини долу, който се фиксира здраво и лесно отсоединяется.Той не е деформиран и не променя цвета си на слънце в продължение на дълго време. 【Креативен дизайн】 : Усмихнати украшения във формата на слънчогледи раскачиваются напред-назад заедно с колата, сякаш танцуват на вятъра, чрез облекчаване и намаляване на стреса, премахване на умората от шофиране. 【Хубава украса】 : Мини и компактни цветя не е ще загораживать ви преглед, както и различни цветове пълна салон на вашия автомобил радостна атмосфера.Когато сте спрели, можете също така да подразнить му, просто да се отпуснете. 【Лесна употреба】 : Тези автомобилни аксесоари за декорация за арматурното табло не изисква пробиване и имат двупосочна лепило без драскотини долу, който не оставя следи, когато сте оторвете му.

R

Продукти в категория