.

.

Щенячий ограда PATKAW, Кошарката, Преносим ограда, 2 бр., Окото Куче Прибиращ куче на врата, мрежести врати за домашни любимци, Преносими врата за домашни любимци, Сглоб?

Щенячий ограда PATKAW, Кошарката, Преносим ограда, 2 бр., Окото Куче Прибиращ куче на врата, мрежести врати за домашни любимци, Преносими врата

BGN 12.13
Продукти

ОГРАДИ за ДОМАШНИ любимци - подходящ за огради и порти за сигурност, като спални, стълби, балкони и др СКЛАДНОЕ огради за домашни животни - Предназначен за съдържанието вашите малки кучета и кученца там, където вие искате те да са билиСтойте далеч от стълби или заключи ги в една стая.СГЪВАЕМА ОГРАДА, за ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ - не вреди на стената при демонтирането, не оставя следи и е подходящ за рециклиране по отношение на монтаж и демонтаж.ПРЕНОСИМ поставка за КУЧЕТА -Гуманизированная конструкция, без пробиване на стената, защищающая от надраскване и лесна за експлоатация.ОГРАДИ за ДОМАШНИ ЖИВОТНИ - Домашни животни могат да се изолира от потенциалните опасности и да създадете добри условия на живот за децата.ОГРАДИ за ДОМАШНИ любимци - подходящ за огради и порти за сигурност, като спални, стълби, балкони и др СКЛАДНОЕ огради за домашни животни - Предназначен за съдържанието вашите малки кучета и кученца там, където вие искате те да са били.Стойте далеч от стълби или заключи ги в една стая.СГЪВАЕМА ОГРАДА, за ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ - не вреди на стената при демонтирането, не оставя следи и е подходящ за рециклиране по отношение на монтаж и демонтаж.ПРЕНОСИМ поставка за КУЧЕТА -Гуманизированная конструкция, без пробиване на стената, защищающая от надраскване и лесна за експлоатация.ОГРАДИ за ДОМАШНИ ЖИВОТНИ - Домашни животни могат да се изолира от потенциалните опасности и да създадете добри условия на живот за децата.Списък на опаковки 2 x Огради за домашни любимци Характеристики -функция, тя ще се държат децата далеч от опасните стълби и закрити зони, ще осигури добра защита. - Размер : 180,00 X72,00 X2,00 см / 70,74 X28,30 X0,79 инча. - Подходящ за огради защитни порта, като домашни спални, стълби, балкони и т. - Гуманизированный дизайн без пробиване на стената от надраскване и лекота на работа. - Домашни животни могат да се изолира от потенциалните опасности и да създадете добри условия на живот за бебета. - Материал : найлон. - Едно решение за сигурност на дома, което позволява лесно да я използват в зони с интензивен трафик, без да се налага демонтаж.Описание на продукта Това са защитни врати за домашни кучета, които са изработени от висококачествен найлон с висока плътност, трайни и лесни за инсталиране.

R

Продукти в категория