.

.

3 Опаковки на Охлаждащи Жилетки за малки Котки и кучета с Камуфляжным Дизайн |Летни Ризи За кучета Без ръкави| Дишащи бързо съхнещи Камуфляжные Тениски за Кученца | ?

3 Опаковки на Охлаждащи Жилетки за малки Котки и кучета с Камуфляжным Дизайн |Летни Ризи За кучета Без ръкави| Дишащи бързо съхнещи

BGN 0.67
Продукти

Ако размери са в рамките на 2 размера, изберете по-голям размерМоля, запознайте се с нашата таблица с размери, преди да купите.Дизайн : Класически камуфляжный дизайн.Материал : Изработен е от полиестер, лесен и дишаща.Размер XS : Обиколката на гърдите 11,8"Обиколката на врата 8,3" Дължина на гърба 7,9". Размер S : Обиколка на гърдите 13,8"Обиколката на врата 9,4" Дължина на гърба 9,8". Размер M : обиколката на гърдите 15.8 на"Обиколката на врата 10,6" Дължина на гърба 11,8". Размер L : обиколката на гърдите 17,7 "Обиколката на врата 11,8" Дължина на гърба 13,8". Размер XL : обиколката на гърдите 19,7"Обиколката на врата 13" Дължина на гърба 15,7". Размер XXL : обиколката на гърдите е 21,7 на"Обиколката на врата 14,2" Дължина на гърба 17,7". 【 Размер M】 Обиколката на гърдите 15.8 на"Обиколката на врата 10,6" Дължина на гърба 11,8"; Преди да си купите вижте нашите таблица с размери, дадена по-долу. 【Предпоставка включва】 Вие ще получите 3 камуфляжных жилетка за домашни любимци, различни цветове (зелено, светло розово, синьо), като кучето си на ярък външен вид; различни цветове камуфляжных десени, за да отговори на ежедневните нужди на вашия домашен любимец. 【Класически камуфляжный дизайн】 Приет дизайн с камуфлажна печат, с него лесно выцветить, класически и щедър, пълен с индивидуалност, вашият пухкави хлапе, определено ще се превърне в ярка звезда, освободена в тълпата. 【Качествен материал】 Всички жилетки за домашни любимци са изработени от полиестер, те са леки и дишащи, те лесно се перат и да съхнат, като предоставя на вашето пушистому кученце комфорт при носенето.Той може свободно да играе, например, в легнало положение, бегая или плуване, и т. 【Бонус】 Wiz BBQT лента : помогнете ми напишете как се разраства вашият "бебе". 【Размер M】 Обиколката на гърдите 15.8 на"Обиколката на врата 10,6" Дължина на гърба 11,8"; Преди да си купите вижте нашите таблица с размери, дадена по-долу. 【Предпоставка включва】 Вие ще получите 3 камуфляжных жилетка за домашни любимци, различни цветове (зелено, светло розово, синьо), като кучето си на ярък външен вид; различни цветове камуфляжных десени, за да отговори на ежедневните нужди на вашия домашен любимец.

R

Продукти в категория