.

.

Тренировка за нокти, Керамично Тренировка За Нокти Електрическа Машина за Маникюр, Аксесоари за Опесъчаване Корона за нокти за Лична Салон Вытирание Гел За нокти, ?

Тренировка за нокти, Керамично Тренировка За Нокти Електрическа Машина за Маникюр, Аксесоари за Опесъчаване Корона за нокти за Лична Салон

BGN 3.15
Продукти

【Многофункционалност】 Керамична корона за пробиване на нокти е подходящ за изсушаване на гел за ноктите, полиране, премахване на мъртвата кожа и да се придаде на ноктите формаПредоставя разнообразна професионална обработка, идеално за естествени и изкуствени нокти.Свредло за нокти бързо премахване на гел или акрил с лек натиск или изобщо без него. 【Отлична производителност полиране】 Тези керамични видий тренировки премахване на продукт чрез рязане. намалява триенето и отопление, а също така намалява количеството на прах.Висока твърдост, устойчивост на топлина, липсата на аварии. 【- Добри инструменти за нокти-арт】 Набор от тренировки, за ноктите - това е идеалният инструмент за маникюр и педикюр, които можете да използвате в повечето тренировки за нокти.Керамични видий тренировки Могат да си свършат работата за много по-кратко време и са подходящи както за начинаещи, така и за професионалисти.Керамични видий тренировка Са идеални за шлайфане, полиране, отслаивания, пробиване, изтриване на естествени и изкуствени нокти. 【Избягвайте попадане на прах】 Керамични опесъчаване корона има гладка повърхност, която предотвратява натрупването на прах.Разполага с кутия за съхранение, лесно се съхраняват и поддържат чисти.Висока ефективност на работа, дълъг живот и, преди всичко, липса на прах. плавно въртене, по-лесно премахване на мъртвата кожа около ноктите. 【4 различни шлифовъчни глави】 4 шлайфане на главата за избор на различни форми на шлифовъчни глави имат различни функции, които можете да използвате в зависимост от вашите нужди.Керамични видий на тренировки, Леки и преносими, лесни за използване и переноске. Керамични опесъчаване корона за маникюр се комбинира с електрическа дрелью за премахване на лака от ноктите, а също така и за маникюр.Той може да премахне омертвевшую кожата около вашите нокти и полиране на горната част на акрилни нокти, за да ги направите гладки.Характеристики : Той е изработен от керамика и неръждаема стомана, не е лесно ръждясва.Висока твърдост, устойчивост на топлина, не се поддава на раздробяване, антикоррозийный.Горната част е структурирана на малки частици, които могат да отстранят омертвевшую кожата около вашите нокти и полиране на горната част на акрилни нокти, за да ги направите гладки.

R

Продукти в категория