.

.

Карта Micro SD 512 GB SD Карта Високоскоростна карта памет от клас 10, TF 512 GB SD Карта с памет 512 GB с Адаптер за SD-карта за наблюдение Камера на мобилен телефон Тахограф / слушал?

Карта Micro SD 512 GB SD Карта Високоскоростна карта памет от клас 10, TF 512 GB SD Карта с памет 512 GB с Адаптер за SD-карта за наблюдение

BGN 9.06
Продукти

❤[Приложите към] : идеален за Android-смартфон, таблет, дрона, видеорегистратора, видеокамери, снимки с висока резолюция, игри, музика, рефлексни фотоапарати, видеорегистратора за управление, цифров огледално-рефлексен фотоапарат, наблюдение с камери, спортни камери, динамиката на Bluetooth, виртуална реалност, компютър и лаптоп ❤[Описание] : 1 GB = 1 000 000 000 байта.Поради различен капацитет алгоритми и частична капацитет се използват за системните файлове, управление и оптимизиране на производителността, така че действителната достъпна памет може да бъде по-малък от този капацитет. ❤[Висока скорост] : висока скорост на карта памет с клас 10. (производителност може да варира в зависимост от хост устройството, интерфейс, условията за използване и на други фактори). ❤[Надеждни и трайни] : удароустойчив, огнеупорни, водоустойчив и защитен от рентгенови лъчи. ❤[Гаранция и сервизна поддръжка] : На продукта е наличен гаранция за срок от една година.Ако се сблъскате с някакви проблеми, свързани с продукта по време на употреба на продукта, моля, свържете се директно с нас чрез.

R

Продукти в категория