.

.

Healeved 2 бр. Държач за памучни щеки Преносим Памучен Тампон Тънка Покривка Мини Пътен Тампон Калъф за Организиране на вашия Офис Кутия за подаръци За спомен - Бели Пам?

Healeved 2 бр. Държач за памучни щеки Преносим Памучен Тампон Тънка Покривка Мини Пътен Тампон Калъф за Организиране на вашия Офис

BGN 5.28
Продукти

?ПЪТЕН притежателя QTIP - подходящ за хол, спалня, хотела, офиса, ще направи вашето жизнено пространство, по-кратка ?ПЪТЕН ТИТУЛЯР ЗА ПАМУЧНИ дискове - снабден с капак, който се различава добра герметичностью, предмет от интериора. ?ПЪТЕН калъф QTIP - здрава конструкция, не е лесна за използване.Компактен и лек, свободно роуминг и заема малко място. ?КУТИЯ ЗА ПАМУЧНИ тампони - Кутия за памучни тампони помага правилно да съхранявате вашите по-малки неща и да поддържа реда в работния плот. ? ДЪРЖАЧ за кърпички за грим - успокояващ, без мирис, устойчиви на протриване, здрави, които могат да издържат на продължителна употреба.Описаниепрактичный и прост, насладете се на досугом с тези коробочками за памучни тампони.Тя може да се използва като кутия за съхранение на памук дискове, клечки за зъби и дребни всячины.А тази изключително практични и удобни кутия за памучни тампони, подходящи за съхранение на памук за отстраняване на грим, памучни пръчки и други предмети.Висококачествен пластмасов материал, лесен за използване.Характеристики-Цвят : бял; Материал : полипропилен; Размер : 13.30 см;- Снабден с капак, който се различава добра герметичностью, предмет от интериора . - Здрава конструкция, не е лесна работа.Компактен и лек, свободно роуминг и заема малко място.- Успокояващ, без мирис, устойчиви на протриване, здрави, които могат да издържат на продължителна употреба.- Нанесете върху хол, спалня, хотел, офис, направете вашето жизнено пространство, по-кратка.- Кутия за памучни тампони помага правилно да съхранявате вашите по-малки неща и да поддържа реда в работния плот.Пратката включва в себе си 2 кутии за памучни тампони.

R

Продукти в категория