.

.

YIZUNNU Комплект от 4 Водопоглощающих диатомитовых на Каботажните, Държач за Сапун от Диатомовой на Земята, Водопоглощающий Камък за Баня и Кухня, Сапун за ръце, на Чаш?

YIZUNNU Комплект от 4 Водопоглощающих диатомитовых на Каботажните, Държач за Сапун от Диатомовой на Земята, Водопоглощающий

BGN 7.79
Продукти

【Водопоглощающий материал】Диатомитовые подложки, изработени от естествена диатомовой на земята и растителни влакнаМалки пори в диатомовой земята я правят невероятно поглъщането.Те абсорбират вода и да изсъхне за няколко минути.Това прави плота, по-суха и чист. 【Област на приложение】 Подходящи за кухня, баня с тоалетна, както и складово помещение, подходящ за използване като абсорбираща подложка за сапун / чаши / четка за зъби / зъбен стъкло / бутилки за грим и навсякъде, където е нужно бързо да абсорбира водата и да запазите повърхността на масата / плотове суха. 【Размер на изделия】 В опаковка съдържа 4 водопоглощающие диатомитовые влакчета : 2 квадрата + 2 правоъгълника.Размери : 3,15x3,15x0,39 инча / 6,3x3,15x0,39 инча. 【Лесно почистване】 Ако поставка загрязнилась, просто го измийте с вода, сотрите влагата от повърхността и го оставете да изсъхне по естествен път, може да се използва повторно. 【Гаранция за качество и професионално обслужване】 се Ангажира да ви предложи качествени водопоглощающие диатомитовые влакчета.При възникване на евентуални проблеми, моля, първо се свържете с продавача. 【Водопоглощающий материал】Диатомитовые подложки, изработени от естествена диатомовой на земята и растителни влакна.Малки пори в диатомовой земята я правят невероятно поглъщането.Те абсорбират вода и да изсъхне за няколко минути.Това прави плота, по-суха и чист. 【Област на приложение】 Подходящи за кухня, баня с тоалетна, както и складово помещение, подходящ за използване като абсорбираща подложка за сапун / чаши / четка за зъби / зъбен стъкло / бутилки за грим и навсякъде, където е нужно бързо да абсорбира водата и да запазите повърхността на масата / плотове суха. 【Размер на изделия】 В опаковка съдържа 4 водопоглощающие диатомитовые влакчета : 2 квадрата + 2 правоъгълника.Размери : 3,15x3,15x0,39 инча / 6,3x3,15x0,39 инча. 【Лесно почистване】 Ако поставка загрязнилась, просто го измийте с вода, сотрите влагата от повърхността и го оставете да изсъхне по естествен път, може да се използва повторно. 【Гаранция за качество и професионално обслужване】 се Ангажира да ви предложи качествени водопоглощающие диатомитовые влакчета.При възникване на евентуални проблеми, моля, първо се свържете с продавача.

R

Продукти в категория