.

.

Професионални Подаръци за Деня на Майката, Колие с Отложено във формата на Животните от Сребро, Видра, Аксолотль, Леопард, Куче, Таралеж, Behemoth, Колие от Катерица, Биж?

Професионални Подаръци за Деня на Майката, Колие с Отложено във формата на Животните от Сребро, Видра, Аксолотль, Леопард,

BGN 1.33
Продукти

[Сладък интерактивен дизайн] Това смислени подаръци за кучетаКученца - нашите верни спътници, и те ще смело да защитава нас пред лицето на опасността.Като подаръци за спомен за кучета за любителите на кучета.Това ще ви донесе късмет и сигурност. [Размер на медальони за кучета] Размерът на тази колие за кучета е 23,4 мм (В) * 19,9 мм (Ш), с дължина на веригата 18 + 2 инча, тя може да се адаптира към големината на шията на жените от всички възрасти. [Хипоалергичен колие + лек] Колие за кучета, изработени от чисто сребро и не съдържа алергени, като никел и олово, които няма да бъдат тежест на чувствителната кожа.Ниско тегло, липса на натоварването на шията си. [Нежни подаръци за малки кученца] Това колие с кучето може да се използва като подарък за рожден ден, Коледа, деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, за дъщери, майки, приятелки и други жени, които обичат кучета. [60-дневен период на поддръжка + 7 дни безплатно връщане] Моля, направете покупки с доверие, и ще бъдат застраховани в рамките на 60 дни след закупуване на тази огърлица за кучета. [Сладък интерактивен дизайн] Това смислени подаръци за кучета.Кученца - нашите верни спътници, и те ще смело да защитава нас пред лицето на опасността.Като подаръци за спомен за кучета за любителите на кучета.Това ще ви донесе късмет и сигурност. [Размер на медальони за кучета] Размерът на тази колие за кучета е 23,4 мм (В) * 19,9 мм (Ш), с дължина на веригата 18 + 2 инча, тя може да се адаптира към големината на шията на жените от всички възрасти. [Хипоалергичен колие + лек] Колие за кучета, изработени от чисто сребро и не съдържа алергени, като никел и олово, които няма да бъдат тежест на чувствителната кожа.Ниско тегло, липса на натоварването на шията си. [Нежни подаръци за малки кученца] Това колие с кучето може да се използва като подарък за рожден ден, Коледа, деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, за дъщери, майки, приятелки и други жени, които обичат кучета. [60-дневен период на поддръжка + 7 дни безплатно връщане] Моля, направете покупки с доверие, и ще бъдат застраховани в рамките на 60 дни след закупуване на тази огърлица за кучета.

R

Продукти в категория