.

.

Cabilock 2 елемента Лидице Кутия за Подарък Контейнери за бисквити Контейнери за Бонбони за Подарък Лидице банка за Бисквити Празна Кутия Подарък Лидице Правоъгълна К?

Cabilock 2 елемента Лидице Кутия за Подарък Контейнери за бисквити Контейнери за Бонбони за Подарък Лидице банка за Бисквити Празна Кутия

BGN 7.73
Продукти

Лидице плочаОрганайзер за подаръци за рожден ден-те могат да бъдат за кутии за опаковане, като чай, кутии, кутии за бонбони, кутии за бижута.КОНСЕРВЕНИ КУТИИ - Висококачествена и безопасна tin със стабилна и надеждна запечатване за по-добро съхранение.БАНКИТЕ - добър контейнер за съхранение на аксесоари за бродерия и малки предмети, като свещи, крем за грим, бонбони, консервени КУТИИ за бисквити - Мултифункционалност : Тази голяма метална банка е идеалното основния контейнер за съхранение на ключовете от колата, капачки от кока-кола, моливи, монети, бижута, занаяти собствените си ръце и други трайни предмети.Всички 4 закругленных край за гладко и безпроблемно, което елиминира риска от поранить ръце.КАЛЪПИ за СВАТБЕНИ предложения - напълно запечатани, сигурни и трайни.Осъществяване списък 2 x кутия за бонбони Характеристики - Цвят : сребрист контейнер за консервени кутии. - Контейнер за празнични бонбони, годни за рециклиране, опазване и защита на околната среда. - Разумна обемът е подходящ за шоколадови бонбони, свещи и други предмети. Празна кутия за подарък лидице кутия. - Размер : Около 18,00 X11,00 X5,50 см /7,07 X4,32 X2,16 инча е лидице кутия. - Те могат да се използват за опаковане на кутии, като чай, кутии, кутии за бонбони, кутии за бижута и т., Контейнери за съхранение, от калай. - Изработени от ламарина, им е трудно да се прекъсне, които продължават ви определен период от време, те имат гладка повърхност, която може да се сгъва заедно за по-удобно използване в метална калай кутия. - Напълно запечатани, безопасна и устойчива кутия за бисквити. - Материал : Лидице кутия за опаковка на "бисквитки".Описание на продукта Метална лидице кутия, изключително подходящ за опаковане на подаръци, за парти.правоъгълни консервени кутии Те могат да бъдат чекмеджета за съхранение на хранителни продукти или като кутия за съхранение на други предложения и може да се използва повторно. реколта консервени кутии, Тези елементи представляват кутии за съхранение на шоколадови бонбони, изработени от висококачествен жестяного материал, издръжлив и многократна употреба.Кутии за съхранение на продукти преносим размер, лесен за дизайн, лесен е опакован.

R

Продукти в категория