.

.

Калъф за таблет Fire HD 8, Детски калъф за таблет Kindle Fire 8/8 Плюс 10-12-то поколение 2020/2022 освобождаване, с Лек удароустойчив-мини Защитни капаци Ubearkk (розов)

Калъф за таблет Fire HD 8, Детски калъф за таблет Kindle Fire 8/8 Плюс 10-12-то поколение 2020/2022 освобождаване, с Лек удароустойчив-мини

BGN 40.32
Продукти

【Съвместими модели】 Разработен специално за съвсем нов таблет Fire HD 8/8 plus Забележка : Той е съвместим само с таблета 10-то поколение 2020 г. съобщение, моля, потвърдете вашата модел на таблета, преди извършване на покупка.Ако имате въпроси относно това, моля, свържете се с нас. 【Удароустойчив】 Калъф за таблет 8 Fire е изработен от плътна тежка рамка от пяна EVA, материал могат да издържат на значителни износване и осигурява изключителна защита от удари.Ultralight и здрав, не представляващи опасност от безопасен материал, който е подходящ както за деца, така и за възрастни. 【защита на 360 °】 Калъф Kindle fire 8 напълно затваря задния капак, рамка и служи за екран.това означава, че на екрана ще остане защитена от надраскване, ако го сложи на предната страна. 【Точни деколтета]】 Пълен достъп до всички портове, бутони и камери, без да се налага да калъф. 【Че получавате】 Абсолютно нов калъф за таблет Fire HD 8/8 plus x е 1. (Таблет в комплекта не е включено и защитно фолио за дисплея в комплекта не е включена);. 【Ръководство за инсталиране】 В корпуса има черен група, който се използва за защита на корпуса от деформация по време на транспортирането.Му трябва да се оттегли, а след това да калъф за таблет.За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас и ще получите отговор в рамките на 24 часа. 【Съвместими модели】 Разработен специално за съвсем нов таблет Fire HD 8/8 plus. Забележка : Той е съвместим само с таблета 10-то поколение 2020 г. съобщение, моля, потвърдете вашата модел на таблета, преди извършване на покупка.Ако имате въпроси относно това, моля, свържете се с нас. 【Удароустойчив】 Калъф за таблет 8 Fire е изработен от плътна тежка рамка от пяна EVA, материал могат да издържат на значителни износване и осигурява изключителна защита от удари.Ultralight и здрав, не представляващи опасност от безопасен материал, който е подходящ както за деца, така и за възрастни. 【защита на 360 °】 Калъф Kindle fire 8 напълно затваря задния капак, рамка и служи за екран.това означава, че на екрана ще остане защитена от надраскване, ако го сложи на предната страна. 【Точни деколтета]】 Пълен достъп до всички портове, бутони и камери, без да се налага да калъф.

R

Продукти в категория