.

.

Нашийник за главата на кучето Charmsong No Pull - Не позволява домашни любимци дръпнете и да се задуши за Обхващане - Мек каишка за главата на кучето за малки, Средни и Голем?

Нашийник за главата на кучето Charmsong No Pull - Не позволява домашни любимци дръпнете и да се задуши за Обхващане - Мек каишка

BGN 1.67
Продукти

[ПРЕДОТВРАТЯВА НАТЯГИВАНИЕ] - Каишка Charmsong Head - това е удобен и хуманен начин за предотвратяване на натягивание каишка на кучето по време на разходка и в други ситуации, внимателно насочвайки я напредТой облегает главата и носа на Кучето Си (подобно на лошадиному недоуздку).Той не е предназначен за използване като Намордника.Това предпазва от Задушаване и намалява желанието на кучето Си Дръпна.Выгуливание кучето става по-Безопасно и по-приятно както за Вас, така и за Вашето Куче. [DIMENSION] - За осигуряване на най-кацане с помощта на нашия недоуздка е Важно да се измери обиколката на муцуната, шията и врата не по-малко от два пъти и изберете най-малкия резултат за оптимална кацане.Недоуздки Не са подходящи Короткомордым скали, като боксерки, булдог и Играчки кучета като чихуахуа. [ХУМАНЕН ДИЗАЙН], ЗА разлика от други шапки, яка Charmsong Dog Head е с подплата от плат в носовата част, което позволява на кучето си да се чувстват по-комфортно и предпазва от ожулвания на кожата. [Високо качество] - Здрав найлонов ремък премиум-клас и здрава безопасна обтегач.Устойчивост, Не се отстранява И Не се разрушава от Кучета. [Гаранция от 30 дни] : Безплатна замяна или пълно връщане на парите, ако имате някакви проблеми. [ПРЕДОТВРАТЯВА НАТЯГИВАНИЕ] - Каишка Charmsong Head - това е удобен и хуманен начин за предотвратяване на натягивание каишка на кучето по време на разходка и в други ситуации, внимателно насочвайки я напред.Той облегает главата и носа на Кучето Си (подобно на лошадиному недоуздку).Той не е предназначен за използване като Намордника.Това предпазва от Задушаване и намалява желанието на кучето Си Дръпна.Выгуливание кучето става по-Безопасно и по-приятно както за Вас, така и за Вашето Куче. [DIMENSION] - За осигуряване на най-кацане с помощта на нашия недоуздка е Важно да се измери обиколката на муцуната, шията и врата не по-малко от два пъти и изберете най-малкия резултат за оптимална кацане.Недоуздки Не са подходящи Короткомордым скали, като боксерки, булдог и Играчки кучета като чихуахуа. [ХУМАНЕН ДИЗАЙН], ЗА разлика от други шапки, яка Charmsong Dog Head е с подплата от плат в носовата част, което позволява на кучето си да се чувстват по-комфортно и предпазва от ожулвания на кожата. [Високо качество] - Здрав найлонов ремък премиум-клас и здрава безопасна обтегач.

R

Продукти в категория