.

.

MinLia Защита от преобръщане и за котки, купички-подложки за малки кученца, висока купа за хранене на котки, отгледани купички за кучета, чаша за хранене с вдигнати мис?

MinLia Защита от преобръщане и за котки, купички-подложки за малки кученца, висока купа за хранене на котки, отгледани купички за кучета,

BGN 4.60
Продукти

Изработен от полипропиленови материали, гладка вътрешна стена, лесен за почистване, защита от падане, сблъсък, не се бие, е трайна ъгъл на наклон 45 ° дава възможност по-лесно да се храни, намаляване на натоварването на гръбначния стълб за сметка на наклон на главата.Повдигнете основа, за да се намали налягането в шиен отдел на гръбначния стълб, да се избегне усукване по време на хранене, за намаляване на натиска върху стомаха и да направи всеки прием на храна удобно. Размер : 13,7 см /5,39"" * 13,7 см / 5,39"" * 11,5 см/4,53"".Пратката включва : 1 x купа за домашни любимци.Състояние : 100% чисто нов и високо качество на Материал : РР Размер : 13,7 см/5,39 "* 13,7 см/5,39" * 11,5 см/4,53 " Mailto включва : 1 x купа за домашни любимци Цвят : розов/син/зелен Характеристики 1. Изработен от полипропиленови материали, гладка вътрешна стена, лесен за почистване, защита от падане, сблъсък, не бие, трайни 2. ъгъл на наклон 45 °, за да се улесни приема на храна, намаляване на налягането върху гръбначния стълб, накланя глава 3. Вдигнете основата, за да намали натиска на шиен отдел на гръбначния стълб, да се избягва усукване и ядене , намаляване на натиска върху стомаха и правят всеки прием на храна удобно Забележка : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките. Поради ръчно измерване и различни методи за измерване на допуска отклонение в 1-3 виж, Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

R

Продукти в категория