.

.

Преносима Топло за водата, Нагревател бутилки ALVOD за детски храни, мляко, Кърменето, Пътна Топло за вода тегло 10,8 грама, акумулаторна, с прецизен контрол на температ?

Преносима Топло за водата, Нагревател бутилки ALVOD за детски храни, мляко, Кърменето, Пътна Топло за вода тегло 10,8 грама,

BGN 2.33
Продукти

Преносим ✨✨ Този бойлер е предназначен за използване в движение, тя може да се нагрява вода и задържат топлината, без кабелОсобено идеален за родители, които се нуждаят от чиста топла вода за приготвяне на бебешка храна.С помощта на тази преносима за притопляне на водата може да се готви млечни смеси, за да се затопли на майчиното мляко или да се пие вода по всяко време и на всяко място. ✨SMART✨ Тази пътна бутилка за вода, с вграден датчик за температура, който може точно да се контролира температурата с 37℃-50℃/98. Показване на температурата в реално време, можете лесно да изберете температурата на водата в съответствие с ежедневни изисквания към температурата на водата. ✨СИГУРЕН✨ е Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана, този нагревател за бутилки тегло 10,8 грама може безопасно да се съхранява вода, млечни смеси, мляко, кърма и т. Благодарение на герметичному замъка и силиконовата дръжката може да се сложи в чантата си или закача на количка, без никакви притеснения.Свалящ се капак с широко гърло улеснява почистването. ✨Се ЗАГРЯВА✨ Нагревател за бебешко водата може да се загрее от няколко минути до десет-двадесет минути до желаната температура и поддържа топлина в продължение на няколко часа (зависи от количеството вода и първоначалната температура).Отличен за използване на топла вода в ежедневието и за разходки. ✨Акумулаторна✨ Тази топло за вода за приготвяне на бебешка храна по пътя оборудвани с вграден акумулаторна батерия с капацитет 2500 mah, която осигурява удобството на безжичната връзка, така че можете лесно да се нагрява вода и задържат топлината.Просто кликнете върху бутона, за да станем бутилка, и изберете температурата, и тя автоматично ще премине в режим на изолация, след като достигне желаната температура.

R

Продукти в категория