.

.

SEWACC 80 бр., Стилни нескользящие Щипки за коса, универсални Аксесоари за момичета, Метален Прическа във формата на малки деца, Пъстри Коса, Стилни Звезда, без скоби, За?

SEWACC 80 бр., Стилни нескользящие Щипки за коса, универсални Аксесоари за момичета, Метален Прическа във формата на малки деца, Пъстри

BGN 2.33
Продукти

Щипки за женски аксесоари за коса : Изработена от безопасни материали, тези щипки за коса не е лесно да се изтрият и не изчезват, можете да ги използвате в продължение на дълъг период от времеМалки щипки за момичета : с помощта на тези заколок за коса лесно да впечатли околните.Лесно съчетание с ежедневни дрехи, прави децата си чаровен.Красиви фиби за коса : Щипки за коса прекрасна форма, приятен цвят може по-добре да промените прическата на малко момиче.Щипки за коса за стилизиране на косата : Тези елегантни фиби за коса за момичета ще помогнат на косата ви да изглежда по-очарователно.Детски фиби за коса : Широка гама от приложения : щипки за коса-ключалки са подходящи за повечето хора. рождени дни, партита, училищни мероприятия, празници и др.Можете да изберете различни цветове в съответствие с вашите ежедневни събития дрехи почивка.Списък на пакетите 80 x шнола за коса Характеристики -Цвят : както е показано шнола за момичета -Подходящ за повечето прически и цвят на косата, това определено може да даде своя покритие страхотно усещане, за да впечатли другите с повече детски заколок за коса. -Материал : железни щипки за коса - Тези детски фиби не се окаже натиск върху главата на малко момиче и ще станат прекрасен подарък за набор на аксесоари за коса за момиченца. - Използването на надеждни материали, с подробна обработка, те могат да ви предложим детски аксесоари за коса за по-добро качество. - Лек, миниатюрен размер, заколку лесна за носене, тя не уврежда косата и не выцветет, много по-безопасно използване на престъпления заколку за коса. - Разработени в прекрасна форма, тези щипки за коса, предназначени за душата на детето, датата на раждане, аксесоари за костюми на анимационни принцеси, заколок за коса за малки деца. -Размер : 5,00 X1,50 X0,50 см/1,97 X0,59 X0 фиби за коса за момичета.Описание Товарамаленькие щипки за момичета, те също могат да бъдат идеално се комбинира с различни стилове дрехи, привличане към вашата малышке много повече внимание.щипки за коса, за жени, аксесоари за коса различни форми, щипки за коса не само красиви дизайн, но и са лесни за тегло и са удобни в чорап. красиви фиби-нокти за коса Тези щипки за коса са изработени от висококачествени материали, имат приятен външен вид и приятна текстура.

R

Продукти в категория