.

.

Силиконова Четка за измиване на косата Healeved, Детски Шампоан, Скрубер за кожата на Главата, Силикон Скрубер За Измиване на Детската Коса, Четка За Измиване на Детска?

Силиконова Четка за измиване на косата Healeved, Детски Шампоан, Скрубер за кожата на Главата, Силикон Скрубер За Измиване на Детската Коса,

BGN 4.94
Продукти

Детски скрубер за баня-четка с шампоан може дълбоко почистване на косата, премахване на ексфолиране и пърхот, масажирайте кожата на главата, стимулира кръвообращението, насърчаване на растежа на косата, чудесен релаксиращ масажор за скалпЧетка за душ за новородено - удобна и нежна, тя може масажирайте кожата на главата на бебето, като допринася за циркулацията на кръвта и не травмируя кожата на главата.Силиконова четка за душ -хранително-ультрамягкий силиконов материал, безопасен, подходящ за всички видове кожа, включително чувствителната.ЧЕТКА за ДЕТСКИ шампоан - добър помощник на майката за детски шампоан, привносящий много удобства в живота си.Силиконова гъба-скрубер за баня -Ергономичен дизайн, удобен за хващане, не травмирует деликатната кожа на главата на бебето.Осъществяване на списък 1 х четка за къпане Характеристики -Размер : Около 11,20 X9,90 X2,40 см / 4,40 X3,89 X0,94 инча Масажор за косата и кожата на главата. -Материал : Силиконова четка за баня за бебето. -Цвят : Синя четка за измиване на главата с шампоан. - Подходящ за употреба от бебета и е подходящ за детска масажна четка за къси или дълги, прави и къдрава коса. - Масаж на скалпа за душата, за облекчаване на сърбеж и подобряване на циркулацията и четка за почистване на главата на новороденото. - Хранително-вкусовата ультрамягкий силиконов материал, безопасен, подходящ за всички видове кожа, включително душ с чувствителна кожа. - Ергономична дръжка за удобно заловен, му е трудно да го пуснете по време на измиване, осигуряват здрав захват и подобряване на самоконтрол четки за душ за бебета. - Силиконова четка за домашни любимци A и shampoo brush ви осигурява приятно изживяване измиване.Информация за стоки, Скрубери за тялото Silcone Търсите многофункциональную четка-шампоан за вашето дете?Тази четка за детски шампоан внимателно подготвени специално за вас. ексфолиращ скрубер силиконов Когато миете косата на вашето дете, вие също можете да помассировать кожата на главата и дълбоко почистване на корените на косата.четка за измиване на шампоан за новородени - това е един от най-добрите варианти за вас.

R

Продукти в категория