.

.

Prasacco 26 бр. Ленти с букви от А доене, Кристали, Pearlescent Блестящи Ивици с Азбука, Железни Букви за Дрехи, Ленти с букви за diy (черен)

Prasacco 26 бр. Ленти с букви от А доене, Кристали, Pearlescent Блестящи Ивици с Азбука, Железни Букви за Дрехи, Ленти с букви

BGN 3.33
Продукти

【Отличен набор от】 Ще получите 26 бр черни ивици с букви от страз A-Z, всяка буква е с размер около 1,77 х 1,85 инча /4,5 х 4,7 см, идеално подходящи за различни занаяти. 【Материал премиум-клас】 Тези ивици с букви изработени от нетъкан текстил и изкуствени перли, им е трудно да се прекъсне и да падне, гладка повърхност, здрава, им е лесно да се деформира. 【Атрактивен дизайн】 Креативен дизайн с кристали и перли за красив визуален ефект, ще направи своя собствена дрехи или ръчно изработени продукти по-привлекателни, може да се открояват на всяко облекло. 【Лесна употреба】 На обратната страна на кръпки нанесен термоплавкий лепило, което при нагряване се разтопи, но за да придава здравина може просто да шият по ръба, за да не отвалилась. 【Широко приложима】 подходяща за дънки, поли, блузи, чанти, шапки, обувки, чорапи и т. Освен това, той е подходящ и за направата на бижута със собствените си ръце, като декоративно-приложното изкуство, албуми за албуми и т. Качественото обслужване на Вашето удовлетворение е нашата най-голяма грижа.Ако имате някакви въпроси или недоволство продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим най-доброто решение.СпецификациянАзвание на стоката : 26 бр. черни ивици с буквамиМатериал : нетъкан текстил + имитация на перли Размер : 4,5x4,7 см / 1,77x1,85 инча, буквата Тегло на напречното сечение : 67 грама Тегло в мрежата : 68 грама Начин на опаковка : Пакет, опаковка Размер : 25x17x1,5 см Опаковъчен лист26 бр. надписи, гладене на дрехи (черен цвят).

R

Продукти в категория