.

.

Лентата за Хелоуин, Жичен 2.5 инча, 6 Ролки 30 Ярда, Лента за Хелоуин, Тиква/Призрак/Web/ Брилянтна Ивица/Шапка/Клетчатая Лента за Хелоуин, Венци, Панделки, Декор за парти ?

Лентата за Хелоуин, Жичен 2.5 инча, 6 Ролки 30 Ярда, Лента за Хелоуин, Тиква/Призрак/Web/ Брилянтна Ивица/Шапка/Клетчатая Лента

BGN 5.20
Продукти

?️ Набор ленти за Хелоуин : Вие ще получите 6 ролки лента за Хелоуин, всяка лента е с ширина от 2,5 инча и дължина от 5 метра, само на 30 метра по дължинаДостатъчно метална лента за Хелоуин, за да задоволи вашите нужди в празнична украса. ?️ Класически декор за Хелоуин : лента за Хелоуин с класическите елементи на тема Хелоуин, включително призрак, бу, тиква, паяжина, шапка на вещица, блестяща ивица и клетка, украсете дома си тази лента за Хелоуин и бързо потопете се в празничното настроение на Хелоуин. ?️ Качествен материал : Нашата метална лента за Хелоуин са изработени от качествена чул с пришитыми тел ръбове, ясна принтом ярки и устойчиви на избледняване на цветовете, идеален за декорация Хелоуин или акцент подарък. ?️ Лесна употреба : Тази пришитая лента за Хелоуин с телена рамка дава възможност за лесно сгъване и придават формата на вашите творениям за декорация, можете да се реже на различна дължина, колкото е необходимо, насладете се на украса за Хелоуин със собствените си ръце, да бъдат с тях своя творчески потенциал. ?️ Широко приложение : Нашата лента за Хелоуин, жичен, може да се използва за венци на Хелоуин, лъкове на Хелоуин, прозорци, веранди, домашен интериор на закрито / на открито на Хелоуин, занаяти, занаяти и т. Дръж тази лента на Хелоуин в дома си на почивка или на дърво, каминную рафт или стълба, за да даде своя дом блясък в празничния сезон.Материал : чул, желязна тел.Ширина : 2,5 инча.Обща дължина : 30 ярда (6 ролки х 5 ярда).Количество : 6 рула.Нашата жичен лента за Хелоуин с 6 различни модели в жутком стил, включително призрак, бу, тиква, паяжина, шапка на вещица, блестяща ивица и на клетката, може да се използва за всички видове украса за Хелоуин.

R

Продукти в категория