.

.

Комплект четки за бутилки с вода 3 в 1 от неръждаема стомана, Четка за почистване на бутилки с вода с дълга дръжка, Предназначена за почистване на бутилки с тесен про?

Комплект четки за бутилки с вода 3 в 1 от неръждаема стомана, Четка за почистване на бутилки с вода с дълга дръжка, Предназначена

BGN 0.67
Продукти

В комплекта е включена Дълга четка за бутилки, Слама четка и препарат за почистване на детайлиДълга четка за бутилки идеален за почистване на бутилки с тесен провлак отвътре.Дългата сламена четка чудесно за проникване вътре соломинок за спортни бутилки.Препарат за почистване на детайли идеален за отстраняване на пропуски в покрива.Инструменти се съхраняват заедно в пръстен и лесно да се прибира.Четината, са изработени от устойчив найлон, за да запази своята форма.Твърди четина внимателно почистете дъното на бутилките.Вложки от неръждаема стомана хармонично ще се побере във всеки кухненски интериор.Меки, удобни, нескользящие дръжки. ? ТРИ ИНСТРУМЕНТА В ЕДИН : Комплект за почистване на бутилки с вода включва дълга четка за бутилки, рязане, четка и препарат за почистване на детайли със сменяем ринг-организатора и на една кука за съхранение, за да осигури задълбочено прочистване на всеки от вашите собутыльников. ? ИДЕАЛЕН ЗА БУТИЛКИ С ТЕСЕН ПРОВЛАК : Дълга четка за бутилки е с кръгла глава, за оптимално почистване.Благодарение на дългата дръжка и меки, гъвкави щетине четка за бутилки може лесно да проникне във вътрешността на бутилки с тесен провлак, делви и графинов. ? СЪХРАНЯВАЙТЕ СЛАМКИ за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА В ЧИСТОТАТА на : Четка за соломинок внимателно почиства различни епруветки, изработени от силикон или от неръждаема стомана.Поддържайте ги чисти с помощта на нашата сламена четки за почистване с висококачествен найлонов косъм и гумена дръжка!. ? ПОВЕЧЕ НЕ се ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ЗА ТРУДНО достъпни МЕСТА : средство за почистване на детайли прониква в пукнатини капачки и капаци, почистване резба на винтовете и местата, до които не може да се достигне голяма четка. ? УДОБНО СЪХРАНЕНИЕ : трите четки имат солидна нейлоновую щетину, която не губи формата си, и меки, удобни нескользящие дръжки. Те могат да се съхраняват заедно в удобно пръстен и лесно да се свали за употреба.Тройно завъртане на куката самоклеящийся и запазва своя набор от четки за бутилки с вода под ръка, а вашият дом организирани.

R

Продукти в категория