.

.

Кожена Ремонт помощ за мека мебел, комплект Самозалепващи Кожени Ремонтни ленти за Мебели, автомобилни седалки от Винил, диван капаци на седалката, обувки, Пуховик?

Кожена Ремонт помощ за мека мебел, комплект Самозалепващи Кожени Ремонтни ленти за Мебели, автомобилни седалки от Винил, диван капаци

BGN 3.33
Продукти

【Надеждно качество】 : Кръпка за ремонт на кожата използвайте висококачествен нетоксично лепило, за надграждане на вашата любимите си мебели и дрехиВ нормално състояние на тази пластира за ремонт на кожата може да продължи няколко години, както и вашата нова мебел. 【Няколко размера】 : Ремонт на лентата CHEIGHY leather е с няколко размера, които са подходящи за различни обеми ремонтни работи и може да отговори на вашите нужди в ремонт на различни видове мебели. 【Грижа и икономия】 : Кръпка за ремонт на мека мебел за точните цени може да ви спести пари.Няма нужда да се купуват нови мебели.Той е устойчив на замърсяване и износване.Освен това, може да се направи по поръчка в съответствие с необходимите размери, и за завършване на работата по поддръжката да отнеме само няколко секунди. 【Широко приложение】 : Комплект за ремонт на кожата с самоклеющимся покритие може бързо да се покрият пукнатини, дупки, изгаряния, драскотини и други дефекти на кожата, като диван, кожени обувки и автомобили възглавница.Също така е много подходящ за декоративни проекти и занаяти. 【Най-доброто обслужване】 : Кожени диванные ленти на разположение в различни цветове и размери.Поради това, че ефектите на показване на екрана се различават, ще бъдат малки разлики в цвета.Ако не можете да изберете, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване. 【Надеждно качество】 : Кръпка за ремонт на кожата използвайте висококачествен нетоксично лепило, за надграждане на вашата любимите си мебели и дрехи.В нормално състояние на тази пластира за ремонт на кожата може да продължи няколко години, както и вашата нова мебел. 【Няколко размера】 : Ремонт на лентата CHEIGHY leather е с няколко размера, които са подходящи за различни обеми ремонтни работи и може да отговори на вашите нужди в ремонт на различни видове мебели. 【Грижа и икономия】 : Кръпка за ремонт на мека мебел за точните цени може да ви спести пари.Няма нужда да се купуват нови мебели.Той е устойчив на замърсяване и износване.Освен това, може да се направи по поръчка в съответствие с необходимите размери, и за завършване на работата по поддръжката да отнеме само няколко секунди. 【Широко приложение】 : Комплект за ремонт на кожата с самоклеющимся покритие може бързо да се покрият пукнатини, дупки, изгаряния, драскотини и други дефекти на кожата, като диван, кожени обувки и автомобили възглавница.

R

Продукти в категория