.

.

Хартия и картон с пайети, 30 листа хартия с пайети 250 гориво, Хартия за бродерия премиум-клас формат А4 с пайети, 6 цвята, картон, за да работи, работи, албуми, албуми офо?

Хартия и картон с пайети, 30 листа хартия с пайети 250 гориво, Хартия за бродерия премиум-клас формат А4 с пайети, 6 цвята, картон, за

BGN 7.99
Продукти

❥??????? ????????? ?????? 30 ?????? : Смесен с 6 различни цвята в една опаковка, можете да се насладите на голямо цветово гамаИмаме ягодоплодни нюанси, експлозия от цитрусови плодове, вечнозелен, полуночное небето по ваш избор.Просто кликнете върху изображението, за да подсигурим своя избор.Този картон не съдържа лигнин, киселини и экологичен.Картички едностранно, с щепсел за заден ход, което ги прави идеален избор за направата на картички, опаковане на подаръци кутии, великденски декори и покани. ❥??????? ??????? : 250 г едностранно брилянтен картон, подходящи за производство на пощенски картички със собствените си ръце, на пипане прилича на шкурка, но в основата е гладка, пайети не смахиваются и не беля, и не пачкают дланта си и маса за бродерия, когато вие се фокусирате върху своите проекти на хартиен носител на декоративно-приложното изкуство.Умна книга за cricut maker / maker 3 / joy / explore air 2/3 и т. ❥??????? ??? ????? : Можете да изберете колкото се може по-блестяща хартия за картички, тази книга е много лесен за използване, може да се режат с ножици, за машината за щанцоване на метал, например, с помощта на cricut explore air, spellbinders platinum, пробиване хартиени пуансонами или снаждане.От крафтовой хартия може да се направи за писма, етикети, албуми за албуми, поздравителни картички, изделия ръчна изработка, за училищни проекти, украси за Коледа, партита и коледни празници. ❥?????? ??????????? : Тези дизайнери ще донесе наслада на вашето семейство от общуване с децата и вдъхновяват за създаването на занаяти собствените си ръце, заедно с учениците.Добавете повече забавление в празнична и сватбена декорация, например, направете венец, банери или декорирайте торта пълнеж от торта или чаша за напитки, просто лепене ги с дървена пръчка.Толкова е забавно да осъществим вашите идеи в живота!. ❥??????? ???? : В този пакет от висококачествена хартия за бродерия размер 8,26 x 11,69 инча 30 листа се съдържа 6 различни блестящи картички.Позволява ви да придават различни форми на уникални проекти.Благодарение на специален работа с хартия тя е повече е трайна, отколкото обикновен картон, и я лесно да се деформира и да се прекъсне.Ярка лъскава картонена хартия : Стегнат : 250 гр / см 11,69 "x 8,26" картонена хартия и Опаковъчен лист : Формат А4, 6 цвята по 5 листа всеки цвят.

R

Продукти в категория