.

.

Настолен Телбод, Преносим Малък Телбод, Здрав инструмент за подвързване на хартия, Спестяващ труд ABS, 172 x 30 x 71 мм, Черни Настолни Пистолети за офис, училище и т.н., Кан?

Настолен Телбод, Преносим Малък Телбод, Здрав инструмент за подвързване на хартия, Спестяващ труд ABS, 172 x 30 x 71 мм, Черни

BGN 5.06
Продукти

【Здрава задължителни】 Този телбод е произведен в съответствие със строги правила и притежава висока производителностКорици здрав и издръжлив, което ви осигурява най-добри впечатления. 【Здрав материал】 Този телбод е изработена от висококачествени материали, този икономичен телбод лесен за използване в реалния живот и да отговаря на вашите нуждите в употреба. 【Реверсивная канавка за бод】Реверсивная канавка за бод може да се отговори, тъй като временно, така и за дългосрочните нужди на свързване.Това е издръжлив и надежден телбод, на който можете да разчитате. 【Удобен за използване】 Този настолен телбод има аеродинамична форма на корпуса, който ще ви даде усещане за комфорт.Пресоване, е лесен и отнема време, което допринася за вашата ефективна работа. 【Практичност】Офис телбод практичен и може да се поддържа висока производителност в продължение на дълго време.Той широко се използва в офиси, училища, библиотеки, складове и в други случаи. 【Здрава задължителни】 Този телбод е произведен в съответствие със строги правила и притежава висока производителност.Корици здрав и издръжлив, което ви осигурява най-добри впечатления. 【Здрав материал】 Този телбод е изработена от висококачествени материали, този икономичен телбод лесен за използване в реалния живот и да отговаря на вашите нуждите в употреба. 【Реверсивная канавка за бод】Реверсивная канавка за бод може да се отговори, тъй като временно, така и за дългосрочните нужди на свързване.Това е издръжлив и надежден телбод, на който можете да разчитате. 【Удобен за използване】 Този настолен телбод има аеродинамична форма на корпуса, който ще ви даде усещане за комфорт.Пресоване, е лесен и отнема време, което допринася за вашата ефективна работа. 【Практичност】Офис телбод практичен и може да се поддържа висока производителност в продължение на дълго време.Той широко се използва в офиси, училища, библиотеки, складове и в други случаи.Настолен телбод, преносим малък телбод, здрав инструмент за подвързване на хартия от ABS-пластмаса, 172x30x71 мм, черни настолни пистолети за офис, училище и т., канцеларски материали.Важна информация : 【Трайно скрепление】 Този телбод е произведен в съответствие със строги правила и притежава висока производителност.

R

Продукти в категория