.

.

Украса за Маса за душата на Детето, Покривката под формата на Розов Слон, Пластмасови Правоъгълни Украса за маса за Малките Момчета И Момичета, Разкрива Пол, Празни?

Украса за Маса за душата на Детето, Покривката под формата на Розов Слон, Пластмасови Правоъгълни Украса за маса за Малките Момчета

BGN 0.67
Продукти

? В комплекта са включени 2 покривки 70,8x42,5"(180x108 см) с розов слон, идеален размер, достатъчно голям, за парти по случай рожден ден, лека, лесно се сгъва и расстилается; ? Покривка за рождения ден на слона е направена от екологично чиста пластмаса с дебелина от 0,03 мм и е с висока плътност и са много приятни на допир;. ? Тези покривки водоустойчив, те са лесни за почистване, и те помагат за поддържане на реда в таблицата, като предотвратява разливане мляко или сок на масата по време на партито;. ? Професионален дизайн, отпечатване на изображения с висока разделителна способност, подходящи за оформяне на тематичните партита в стила на слон, идеално място за празнуване на рожден ден в чест на разкриване пола на децата, семейния партита в стила на животни от джунглата и други тематични партита и др;. ? Имаме и други продукти в нашия магазин за тематични партита по повод рождения ден, не се колебайте да посетите страницата на стоките на нашия магазин или се свържете с нас. ? В комплекта са включени 2 покривки 70,8x42,5"(180x108 см) с розов слон, идеален размер, достатъчно голям, за парти по случай рожден ден, лека, лесно се сгъва и расстилается;. ? Покривка за рождения ден на слона е направена от екологично чиста пластмаса с дебелина от 0,03 мм и е с висока плътност и са много приятни на допир;. ? Тези покривки водоустойчив, те са лесни за почистване, и те помагат за поддържане на реда в таблицата, като предотвратява разливане мляко или сок на масата по време на партито;. ? Професионален дизайн, отпечатване на изображения с висока разделителна способност, подходящи за оформяне на тематичните партита в стила на слон, идеално място за празнуване на рожден ден в чест на разкриване пола на децата, семейния партита в стила на животни от джунглата и други тематични партита и др;. ? Имаме и други продукти в нашия магазин за тематични партита по повод рождения ден, не се колебайте да посетите страницата на стоките на нашия магазин или се свържете с нас.Добре дошли в нашия магазин на професионални консумативи за снимки на партита.Прозрачна и светеща покривка, много подходяща за оформяне на тематични партита, декорации, които да се хареса на вашите деца и завсегдатаям партита.

R

Продукти в категория